Min vecka 20

Här kommer en liten försenad recap på vecka 20! Glömde helt bort detta hehe. Var också glömsk med kameran förra veckan haha 😉 Iallafall så var jag ute och gick med Kalle och red honom, han var Galen med stort G på sista bilderna när jag var ute och red med Linnea på Zaki, så fick en stor dipp förra veckan med honom då jag inte visste alls vad jag skulle göra med honom, inspirationen och motivationen bara försvann. Han gör mig bra frustrerad ibland den herren.. men nu de senaste dagarna så har jag fått tillbaka det och hittat lite saker vi ska testa. Mer working equitation typ och lite western trail osv för att han måste bli trött i hjäääärnan då vi inte rider på det ”engelska” sättet med dressyr och jobbar på det viset osv.
 
Jajaja nog om det! Var hos mormor och blev bjuden på rabarberpaj och fick med mig hem<3 Gjorde en sååå god rabarberpaj med typ kardemummakräm m.m men såklart glömde jag ta bild på den?!? Haha jaja. Träffade Malou och Lisa i torsdag och bokade äntligen resan<3 Fotade även bilderna på finaste Flisan! Sen i lördags träffade jag Malou och vi hade Eurovisionmys.
 
Försöka vara duktigare med mobilkameran denna veckan, man bara glömmer det helt ibland haha 😉 Ska äta nu lite snabbt sen ska jag träffa Lisa en snabbis! Fullt igång med reseplanerandet och som sagt ska jag göra ett ”djupare” inlägg om det. Hoppas ni haft en bra onsdag xx

34 reaktioner till “Min vecka 20”

 1. Hej,
  min förra blogg var tvseriebloggen.nu men jag har valt att skapa en ny som du kan läsa om varför jag valt att göra det!
  Hoppas du har haft en bra dag 😀
  Kram
  SerieTjejen

 2. Men alltså HUR underbart med Mormor och rabarberpaj?? Tänker att det kommer bli mitt första stopp när jag väl åker hem till Gotland igen, hihi! Stor kram hjärtat <3

 3. skulle inte du kunna göra ett inlägg om HUR du tar så fina bilder med mobilen (för inte har du kameran uppepå hästen)?? Vill veta allt. Vilken modell, vilket skal, om du använder kameran eller någon app, hur du redigerar, vilken storlek du har på bilderna till bloggen! Jag har en Iphone 7 och bilderna blev så bra de första 10 minuterna, sedan dess är det bara suddigt och färglöst

 4. Mums! Vad gott med rabarberpaj! Inte ätit det än i år, men är det något som smakar sommar så är det ju rabarberpaj 🙂

 5. Tack så jättemycket 😀
  vilka härliga bilder! Och rabarberpaj var det hundra år sedan jag åt. Det är ju så gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *