Min vecka 19

Här har vi min vecka 19! Inte så händelserik på veckodagarna kanske, bara jobb och Kalle. På tisdagen träffade jag Felicia iallafall och åt tacos och hade mys. Var ute på promenad med min fina och han var rädd för motorgräsklipparna haha. Var ute en runda med Lisa på Zaki i fredags. Sen tyvärr blev jag lite magsjuk framåt kvällen hehe, säkerligen någon bakterie jag bara hade fått i mig och ja jag har ju fobi mot att spy och allt, sätter sig sååå mycket i mitt huvud också. Så var lite segt igår med magen, fick liksom återhämta mig och ta det lugnt med den osv. Idag är det mycket bättre dock! Måste alltid bara vara noga med att äta regelbundet och så annars får den sig en chock hehe. Igår var jag också på 11 maj med Alva och Clara. Var marknad och sånt, vi tog sen en glass på torget efter vi hade kört runt och dunkat musik!
På kvällen var vi på kalas, åt massa god mat (som jag glömde fota givetvis) och spelade lite kort. Några fina bilder på mig och min bror får ni också haha 😉 Idag har jag och Alva varit ute på långrunda, nästan 3h!! Herregud min kropp är som gele nu haha! Pojkarna var nöjda iallafall och ännu nöjdare blev Kalle när han fick beta gräs efter<3
 
Har också betat av Lucifer säsong 4!! Det släpptes ju i onsdags och såg alldeles nyss sista avsnittet. Herreguuud så bra!!! Alltid älskat Lucifer och när den blev cancelled efter 3 säsonger så grät jag en skvätt. Men sen satte #SaveLucifer igång och bästa Netflix räddade serien och senaste säsongen har helt klart varit den bästa, otroligt bra! Tom Ellis (han som spelar Lucifer) är ju inte lite snygg heller 🙂
Nu ska jag se Robinson sen blir det att sova då jag börjar 06 imon, inteee jätteroligt. Hoppas ni har haft en bra söndag<3

18 reaktioner till “Min vecka 19”

  1. Men alltså FYYY för magsjukan!! Men utöver det så låter det ju helt fantastiskt! Stor kram finaste och hoppas nu att den här veckan blir helt otrolig <3

  2. Jag har precis börjat kolla på Lucifer. Är på första säsongen fortfarande men jag tycker inte att den är så bra om jag ska vara ärlig :/ Men vi får se ifall jag ändrar mig efter första säsongen. Tråkigt att du blev magsjuk mitt i allt 🙁 Men hur mysiga uteritter har du inte haft? Inte alls avundsjuk 😉

  3. Låter som om du haft en toppen vecka 19, trotts att du spydde lite. Förstår att det inte kan ha varit roligt :/
    Lucifer håller jag på att betar av just nu, successivt, så himla bra serie. Älskar också att de tog upp serien igen!! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *