Kalle som en ninja turtle

Jag vet inte vad jag fick idén med vattenfärger men ville koppla ihop bilderna med färgerna, dock ser Kalle verkligen ut som en teenage mutant ninja turtle på första bilden hahaha jag dör fint<3
 
Nog suttit med dessa bilder i 100 år för behövde fixa några inlägg och ja. Inte alls haft tid att förbereda inlägg eller fota vilket jag hoppas jag kan fixa i helgen!! Asså blir lite tajt med tid när man jobbar till 14.30 sen är det hem och upp till Kalle. Kommer hem därifrån 17.30-18.00 oftast beroende på vad jag gjort med honom. Och då är man inte alltid jättesugen på att sätta sig och fixa massa inlägg då jag är som produktivast på dagen, ja typ fram till 18 hehe sen vill jag oftast bara chilla och kolla på någon serie, äta, duscha osvosv för att sen lägga mig hyfsat tidigt då jag börjar 06. MEEEN ska sätta mig i helgen<3333 Nuu måste jag upp till Kalle för fixade fransarna direkt efter jobbet idag. Hoppas ni har haft en bra onsdag xx

25 reaktioner till “Kalle som en ninja turtle”

  1. Magiska bilder! <3 Jag vill sova tidigt men samtidigt är jag som mest kreativ tidigt på morgonen (då jag jobbar eller sover om jag är ledig) eller på kvällen då jag egentligen borde sova hahah! I-landsproblem I know 😛 Kram <3

  2. Haha vad fin! 😀
    Ja det är riktigt härligt att bo utomlands. Har gjort det i snart 5 år. Men en dag kommer jag kanske tillbaka till Sverige. Drömmen är ju att bo utomlands vinterhalvåret och sommaren i Sverige

  3. Blev ju jättefint ju. Stressa inte dig över uppdateringen, din irl ska alltid gå före. Uppdatera när du både har tid och lust för det. Hoppas du hade en fin dag. Kram

  4. Jag känner likadant, slutadr jobbet 17:00 varannan dag och 20:15 varannan dag. CRAZY! Mycket selfies i min blogg på grund av det >.<

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *