Alva på rapsfältet

Assååå viiilken tur med vädret man kan ha då!! Har varit regn, sol, regn, sol osvosv de senaste dagarna och igår på jobbet såg jag att det skulle klarna upp framåt kvällen och vara sol efter regnet. Man kan ju aldrig lita på väderappar ändå meen höll verkligen tummar och tår. Det regnade cirka 15 min innan dessa bilderna börjades ta! Och när vi hade fotat en timme ungefär och solen hade nästan precis gått bakom träden så kom molnen och det mulnade på. Asså seriöst?? Denna timmen var gjord för att vi skulle ut och fota på rapsfältet, helt underbart! Alva som ni ser är en otroligt snygg och duktig modell och ljuset vi fick var amazing<3 Leriga och blöta blev vi också, så mys. Slutligen, vad tycker ni om bilderna? Kommer upp en hög till nästa vecka!!
 
Kvällen avslutades sen med att vi åkte och handlade massa frukt och lemonade, väldigt nyttiga haha nej men seriöst vi båda kände att vi orkar inte massa onyttigt och ville ha något fräääscht. Satte på bio nere i biorummet och bara mööös! Otroligt rolig kväll och så glad att jag har min Alva<3
Idag är det inte lika bra väder får jag väl säga, så vi hade extrem tur hehe. Regnar just nu och ska vara så till och från och mulet. Ska nog kanske försöka rida Kalle i ridhuset sen idag, se vad han tycker om det då vi inte ridit där på cirka 2 månader kanske hehe. Annars har jag bara en riktigt redigerar-dag idag då jag har väldigt mycket och redigera då jag fotat så mycket (eller ja egentligen kanske inte mycket men väldigt mycket för mig att hinna med haha!) denna veckan. Vilket är underbart då jag har massa nya bilder att dela med mig till er! Ska försöka fixa lite andra inlägg som ”Före/efter” och ”Redigera om gamla favoritbilder” och även några mer personliga som planer inför sommaren/året och vad som hänt annars denna veckan från mobilen! Hoppas ni ser fram emot det och bara hit me up om det är några speciella inlägg ni vill läsa! Hoppas ni har en bra helg xx

19 reaktioner till “Alva på rapsfältet”

  1. MAGISKA BILDER 😀 Dom fall mig helt i smaken! Hoppas verkligen att jag hinner fotografera med rapsfälten i år 🙁 Det har blivit så himla kallt så känns inte roligt att stå ute i klänning då :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *