Alva och rapsen

Några fler bilder på finaste Alva<3
 
Nästan precis hemkommen från jobbet och kollar just nu på Robinsonavsnitten för veckan. Lucifer säsong 4 har ju släppts idag på Netflix så det ska jag kolla på sen, så taggad!! Ska upp till Kalle sen en sväng och rida ut en runda, ändå fint väder idag. Imon ska det ösregna hela dagen så får passa på att rida ut idag.
Annars så hade jag det supermys med Felicia igår och vi snackade massa skit, även om att hon snart ska flytta till sitt allra egna hus och att jag ska hjälpa henne att flytta, så taggad på det ändå haha<3 Imon ska jag nog träffa Linnea så det blir mys! Inga planer för fredag än så ska se om man kan planera något där. På lördag ska vi på 11e maj och äta langos och sen är det kalas för min kusin som fyller 24!
Nu ska jag fortsätta kolla på Robinson och hoppas ni har en bra onsdag xx

17 reaktioner till “Alva och rapsen”

  1. Wow alltså du tar så vackra bilder! Åh tack, älskar Lucifer och hade helt missat att en ny säsong är ute 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *