Snapshots from week 12

Lite bilder från veckan. Mest Kalle sen lite mat och inslag av vår haha. Goda bananbrödet på andra bilden som jag bloggat om längre ner och sen sista bilden är från igår när jag och Felicia hade tapasmys, sååå gott!!
 
Nu vet jag inte riktigt varför jag sitter här och bloggar för det har jag egentligen inte tid för haha. Ikväll ska Clara ha 20-årsfest så ska dit redan vid 17 för att äta och så först med släkten. Ska hinna upp till Kalle, handla och hämta paket, duscha och fixa mig, bestämma vad jag ska ha på mig och även kolla upp vad jag har för alkohol. Bra tidsplanering erkänn :’) Nej måste börja ta tag i allt detta nu så hoppas jag att ni har en toppenhelg xx

15 reaktioner till “Snapshots from week 12”

  1. Vilken härlig vecka du har bakom dig! Det där banan- och chokladbrödet ser ju så himla gott ut! Det samma tycker jag om gårdagens tapasupplägg – mums! <3
    Svar: Tack för orden. 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *