Min vecka tretton

Började veckan med att äta lunch ute med Lisa. Åt godaste poke bowlen och sen godaste valnötskladdkakan med mjölkchokladganache omg. Lagade god frukost med stekta ägg och ärtkräm. Var uppe hos mormor och morfar och bytte till sommardäck och hälsade på katterna. Sen var det en del Kalle såklart haha. Var ute på långritt med Lisa i torsdags, gick långpromenad med Kalle i fredags (lägg märke att han seriöst står i busken med kvistar och kollar på de söta lammen) och sen dagen efter det, igår alltså, var jag ute på långritt med Alva på Kingen. Fotade också dem på förmiddagen så kommer bilder på finisarna!! På kvällen hade vi mys och åt gotte, tog en spontanare till Karlskrona haha.
 
Varit en härlig vecka och helg!! Och vädret har ju varit så fint hela veckan?? Sååå härligt<3 Ska vara hyfsat den kommande veckan också, några dagar de ska vara molningt står det änsålänge.
Kommande vecka så har jag inte direkta planer på vardagarna mer än Kalle, jobb, fixa fransarna och träffa kompisar lite här och där. Och bloggen då självklart. I helgen dock ska vi försöka få ihop en dag när det ska planeras lite inför sommaren.. vad som ska hända berättar jag inte riiiktigt än för er men i helgen när jag träffat dem andra och vi har snackat ihop oss lite mer så ska jag berätta, SÅ taggad på att berätta haha :’)
Ska försöka transportträna Kalle igen och även köra till Malou och lasta ut honom där, kanske rida där också, inte bestämt något än men lastträna ska vi iallafall! Nästnästa helg är det ju dags att åka på kursen för Alexandra, så spännande!
 
Imon är det första april och kan inte fatta att det redan gått tre hela månader av 2019! Var tar tiden vägen haha. Väldigt skönt att vi jobbar oss framåt mot vår och sommar iallafall<3 Har ni haft en bra helg? Hittat på något speciellt? Hörs imon xx

19 reaktioner till “Min vecka tretton”

  1. Alltså wow vilka bilder och vilken vecka! 🙂 Jag jobbade igår och idag har jag fixat i lägenheten! Imorgon är det jobb igen! 😀 Kram

  2. Vilken fina bilder från den gångna veckan!
    Svar: Tack för din kommentar till mitt inlägg och uppslag om dricks i USA. Vi är mycket förväntansfulla införa resan. 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *