Kalle B/W

Några detaljbilder på min fina i svartvitt<3
 
Nästan precis hemkommen från jobbet och ska snart upp till Kalle och rida en sväng. Gick jättebra med transporten igår, han var jätteduktig och jag har för första gången kört transport, även med häst i! 😉 Känns bra att det går framåt, då känner jag mig säkrare när vi ska iväg, ska bli så roligt och spännande!
Åt på kvällen en jättegod kycklingtacopaj, med en majssalsa till! Kollade på fotbollen och blev arg 🙂 När det var 30 sekunder kvar!!! Asså seriöst, så typiskt! Är alltid så asså haha, Sverige har extrem otur. Jaja, blev lika iallafall.
Nu ska jag ta och göra mig redo för stallet, hoppas ni har haft en bra onsdag xx

13 reaktioner till “Kalle B/W”

  1. Åhh han ser så fin ut! Låter läskigt att köra transport, men det kanske jag bara tycker eftersom att jag tog körkort förra veckan och fortfarande tycker att det är läskigt att bara köra vanligt hahah! Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *