Favoritkokböcker

Mina favoritkokböcker (när jag inte använder mig utan recept på internet hehe) och några sidor från böckerna. Visst verkar allt otroligt gott? De smörgåsarna med jordgubb, asså herreguuud de är sååå goda!! Måste göra dem igen och sen göra dem hela sommaren när vi har svenska jordgubbar haha 😉 Sen måste jag testa den aprikos- och mozzarellasalladen!! Älskar mozzarella mer än allt och blandat med aprikos måste ju bli himmelskt. Har alltid velat göra en sån ramensoppa också som är en japansk nudelsoppa, finns massa olika recept på det. Dock är det såå otroligt många ingredienser (vet inte vad hälften är haha) så får se om jag vågar mig på det någon dag hehe..
Någonting ni vill testa av detta? Vill testa cirka allt nu haha!
(Om ni ser bilderna i dålig upplösning, ej ser vad det står på recepten, testa öppna bilderna i en egen flik/fönster. Då får ni dem i större upplösning! Kan vara såhär för de som inte har Mac)
0

18 reaktioner till “Favoritkokböcker”

  1. Men åh! Den dagen jag flyttar till hus, eller bara till en större lägenhet, ska jag utan tvekan ha en hel vägg i köket fylld med fantastiska kokböcker! Tack för tipsen vännen! KRAM <3

    0
  2. Så himla många spännande recept! Aldrig testat jordgubbar på macka innan men det är kanske något som man borde testa:))

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *