Buddha bowl

Min kaninmat som jag gjorde häromdagen, haha nej skämtosido. Köpte två nya receptböcker på Ica Maxi’s bokrea, älskar fina receptböcker<3 Ni ser ena på översta bilden. Kikat på denna länge men aldrig slagit till men nu när den var på rea så var jag tvungen! Så lagade denna ”Buddha bowl” häromdagen, hade bara halloumi istället för tofu då jag inte är ett stort fan av det. Det är bland annat halloumi då med en marinad, kikärtor stekta i krydda, stekt sötpotatis i kokosolja, ärtskott, honungsmelon, rädisor, bladspenat, morötter och quinoa sen en gurkmejadressing. De blev väldigt gott, lite annorlunda smaker. Dock blev inte dressingen som den skulle, blev för mycket citron och förlite gurkmeja men tog de som stod på receptet. Men jaja får testa den sen igen hehe. Den passade bra på bild iallafall! (95% av gångerna tänker man på detta ja, fina bilder och bra content till bloggen haha)
 
Tänkte uppdatera er om veckan som gått. I måndags lagade jag denna bowl ovanför som tog typ 3h haha, var ute och gick med Kalle sen på kvällen följde jag faktiskt med mamma på hennes yoga. Det var intressant haha. Varit på en yoga innan men den var inte lika bra som denna, detta var en privatperson som har ett företag så hon kunde verkligen det hon gjorde. Det var skönt ändå men blev inte så fast, men följer nog med några gånger till!
 
I tisdag var det först jobb, sen upp till Kalle och leka med honom i ridhuset. Träffade Linnea på kvällen, vi hade massa och prata om, som vanligt när vi inte träffats på länge haha. Igår först jobb, sen red jag ut en runda på en lite spänd Kalle. Pigg och framåt men inte några bockningar och studsningar, skönt, han börjar smått gå över till sitt ”sommarjag” kanske 😉 Då är han jäst och orkar inte göra många knop haha. Tog det bara lugnt på kvällen, fixade lite inlägg och duschade.
 
Idag var det som vanligt först jobb sen in till City Gross, min älskade fd arbetsplats<3 Snacka lite med Felicia och köpa drinkvirke till imon för då ska jag och tjejerna ut! Tungevaag & Raaban kommer faktiskt till vår klubb här sååå får passa på att gå ut när folket ska ut här haha 🙂 Har sett dem innan men de är riktigt bra så är taggad! Mest på förfesten dock, den som är roligast med tjejerna haha. Precis ätit nu och kollar på senaste avsnittet av Riverdale. Jag hoppas ni har haft en bra vecka och får en bra helg! Ska ni hitta på något speciellt? xx

15 reaktioner till “Buddha bowl”

  1. Dina bilder <3 Maten såg riktigt god ut och roligt att testa något nytt 😀 Jag har haft en väldigt lugn vecka vilket jag själv inte gillar alls. Blir för mycket tankar i huvudet. Men nu till helgen har jag en massa jobb som jag ser fram emot 😀

  2. Åh vad gott det ser ut! jag älskar också fina receptböcker med fräsch mat. Skulle vilja ha den boken jag med 🙂

  3. Det där såg gott ut! Eller så är det kanske bara du med dina fantastiska bilder som lyckas få det att se gott ut hihi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *