Baked oats

Jag och mina frukostar, man kan ju inte tröttna asså 😉 Bloggen borde snart bli en matblogg också då det publiceras massa bilder av det här, dock! Lagar jag inte maten för att jag tycker det är roligt direkt haha.. utan för att fota det sen, och äta det såklart! Meeen att fota mat (speciellt frukostar) är så himla roligt och fint så hehe. Iallafall gjorde jag baked oats som ni ser ovanför, typ havregrynsgrötpudding-aktigt i ugnen, suuupergott!
 
Precis hemkommen från jobb och ska snart upp till min käraste Kalle. Han var på mycket glatt humör igår när vi var ute och red i det härliga blåsiga och gråa vädret<3 Hans höst/vinterdamp har lagt sig för denna termin verkar det som, skööönt. Han blir ju het och grejer nu på hösten/vintern? Fattar inte vilken häst han blir riktigt, så har det aldrig varit de andra åren men ja. Han blir ju bara yngre och yngre hos mig trots att han fyller hela 19 år detta år, fattar noll 🙂 Men bara för jag skriver detta nu kommer han väl var superduperpigg idag, det får han vara sålänge han håller sina studsningar borta (de har varirt orsaken till cirka 80% av våra drygt 45 avramlingar) så är jag nöjd<3
Hoppas ni har haft en bra start på veckan så hörs vi snart igen xx

17 reaktioner till “Baked oats”

  1. Håller verkligen med dig om det att det är så galet skoj att fota mat och även massa bakelser. Men herregud vad gott det där såg ut att vara 🙂 <3

  2. Alltså, du är GRYM på att fota mat. Jag är verkligen sämst på det och ser upp till alla som bemästrar den konsten (så jag ser upp till dig!!) 🙂 Kram <3

  3. Men alltså åhh vad det där ser gott ut! 🙂 Kan du inte lägga upp receptet på det där? Blev så himla sugen på att testa det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *