100 things I love – Nr 2 frukost

 
 
Frukost är cirka det godaste jag vet. Det sägs ju att frukost är det viktigaste målet på dagen, det är de!! Och det bästa<3 Älskaaar att testa nya recept och har flera frukost-receptböcker som jag glömmer bort alldeles för ofta haha.
Den bästa frukosten är alltid olika.. beror på hur jag känner och vad jag är ”inne” på just då. Kommer ihåg för längesen när bananpannakor blev en ”hit”, åt det heeela tiden som frukost, det är supergott och så enkelt! Ett tag åt jag alltid äggmacka till frukost, kan inte bli fel asså. Om jag måste välja så är det nog något med ägg, älskar verkligen ägg. Eller jag vet inte!! Älskar när det är massa bär och sånt också som smoothies, pannkakor och gröt toppat med bär.
De mackorna med jordgubbar här nedanför var DRÖMMEN! Receptet på dem hittar ni HÄR och de var faktiskt från en av min böcker. Måste göra det igen när svenska jordgubbar kommer, för de är godast.
Har ni någon favoritfrukost?
 

20 reaktioner till “100 things I love – Nr 2 frukost”

  1. Jag har aldrig förstått mig på folk som tycker att frukost är det bästa målet? Det får mig att ifrågasätta vad ni äter till middag 😉 Jag dricker samma sak varje dag till frukost. Ett glas blåbärssoppa xD Så mycket kärlek har jag till frukost 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *