Vad har jag gjort?!?

Lite före-efter bilder från iPhonen! Redigerade i appen Lightroom, tagna med iPhone 8 Plus.
 
Åhhh varit en hiiimla händelserik vecka änsålänge, eller ja vad ska man säga haha, har några headlines haha! I måndags ringde Malou och vi bestämde då att vi skulle till Summerburst!! En stor sak där hehe, underbart!! Otroligt taggad och vi löste det super med boende och allt för vi kunde bo hos en Malou känner där och allt, sååå snällt och såå tacksamt<3
 
Sen igår så fick jag reda på att mina p-piller är slut i HELA Sverige när jag skulle hämta dem på Apoteket. De förväntas komma tillbaka i början av juli och vi sticker på vår semester 2 dagar INNAN den 29 juni.. 🙂 Och jag MÅSTE verkligen ha dem för har haft supermycket problem med preventinmedel och testat massvis med olika och detta är dem enda som funkar. Och är ju inte sugen på att byta för typ 2 månader och då riskera att typ ha mens hela resan lol 🙂 Så jag skrev iallafall ut detta i Honeys&the bees (Sveriges största tjejgrupp på facebook hehe) för tänkte om någon snäll själ hade 2 kartor över som jag kunde få köpa eller så och då var det en tjej som hade det omg!!! Blev SÅÅ glad och lättad!! Så de är påväg till mig nu :’)
 
Och ja vad gjorde jag idag då? Jooo jag beställde en ny kamera!!! Har varit inne på detta sååå otroligt länge men inte känt att jag kan, de är ju inte billiga direkt hehe. Men nu kände jag att nuuu är de bra, nu kör vi!! Och vill ju såklart då ha den innan resan, så är såå taggad nu. Blev en Canon EOS 6D Mark II, som de varit tänkt sen jag fick syn på den. Förstår inte varför jag inte köpte en fullformatare när jag bytte till min andra kamera 2014, tänkte inte så långt då 🙂
 
Jajaja är taggad på livet (om min p-piller dyker upp som de ska hehe) och detta är det senaste. Imon ska vi iväg på loppis och sen försöka gassa lite i solen, bada med Kalle blir det maaaxxx då vi höll på att dö idag i värmen guuud. Nu ska jag kolla på sista The Society (såå bra!!) sen blir de kolla ifatt The 100, där senaste säsongen är såå bra också!! Hoppas ni har haft en bra onsdag xx

15 reaktioner till “Vad har jag gjort?!?”

 1. Kan du inte byta till p-piller med samma innehåll? Jag har tvungen att göra det flera gånger, byta namn fast de haft samma substans bara! Sånt där är så jäkla jobbigt dock :/

 2. OMG vilken panik med p-pillrena!! Men HUR fantastiskt är det inte att hon svarade dig! Då får man verkligen upp tron för männskligheten igen, hihi! PUSS hjärtat <3

 3. Så roligt att få se före och efterbilderna! Skönt att det löste sig med p-pillren 🙂 Och välkommen till fullformatsfamiljen, jag lovar att du inte kommer ångra dig! <3 KRAM

 4. Jätteroligt att se före och efter-bilderna sådär bredvid varandra! Och vilken tur att det löste sig med p-pillrena

 5. Kul att läsa din uppdatering!
  Jag gillar hur du har redigerat dina bilder. 🙂
  Svar: Tack, vad roligt att du gillar min glittriga resväska.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *