Mina favoritbilder i kategori – Mat

Längesen jag la upp mina favoritbilder nu, har några kategorier kvar hehe. Här är iallafall i kategorin mat! Längesen jag fotade de nu faktiskt riktigt då jag inte haft tid på helgerna riktigt men får ta tag i det igen!!
Mina andra favoritbilder – Blommor Kalle
Djur
Självporträtt/PorträttNatur
Bryter med reseinläggen ett inlägg här för att jag inte alls hunnit med det jag tänkt de senaste dagarna haha. Orkar inte med min planering ibland asså, går helt åt pipsvängen hehe. Igår fick jag världens spänningshuvudvärk efter jobbet så orkade
inte sitta framför en skärm. Och var sååå trött så däckade också ett tag. Träffade Felicia på kvällen några timmar iallafall och catchade upp, var sååå längesen nu ju! Var riktigt mys.
Idag har spänningshuvudvärken legat och tryckt sen brutit ut riktigt igeeeen så knaprat tabletter och tagit vätskeersättning för att hjälpa det haha. Fotat det jag shoppade på resan idag iallafall och sen varit och kollat på Lejonkungen på bio med
Malou och Lisa. Den var såååå bra!!! Asså rös och grät :’)
Nuu måste jag sova för att kämpa sista dagen imon, alltså min kropp har ju inte riktigt vilat på länge egentligen, blev inte så mycket vila direkt på resan haha. Men på lördaggg ska jag sova, åh så skönt!! Hoppas ni haft en bra torsdag xx
0

21 reaktioner till “Mina favoritbilder i kategori – Mat”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *