Min vecka 25En rejääääl bildbomb från denna veckan då det hänt så mycket roligt!! Var uppe hos mormor och åt några jordgubbar och fotade trädgården. Jag och Clara var och plockade jordgubbar i Rödeby, blev en del!! Jag och Lisa var och sprang ärenden
i stan och åt världens godaste poke bowl, standard hehe. De hade byggt en så fin uteplats där!! Lite häng med Kalle såklart, som ser ut som ett troll för sin allergiska reaktion hehe<3 Gjorde mitt legendariska ”fyllespel” hahah, körde det på midsommar,
sååå roligt! Sen var det självaste midsommar då, bästa!! Hade bakishäng i lördags med Clara och Alva, så mys! Och igår, söndag, så hade jag och Malou lite stek i solen och åt thaimat! Badade sen med Kalle på kvällen, alltså nästsista bilden?!
Har ni sett något sötare aeee smälter!!
En så otroligt bra vecka, och pricken över i:et också, fick semester i torsdags wiho. Denna veckan kommer det mestadels vara fix för vi reser på lördag juu!! Till Italien och Grekland i 3 veckor wiho. Jag ska försöka fixa lite inlägg som jag kommer
kunna slänga upp på resan så det inte står helt tomt! Sen såklart om jag får tid över så slänger jag upp lite mobilbilder tror jag, då det är lättast!
Dock kommer jag inte hinna svara på kommentarer och besöka era bloggar lika mycket men de tror jag ni förstår! Ska kika in så mycket jag kan :* Kommer ha datorn med mig för har inte tillräckligt med minneskort hehe, måste tömma dem ju, kommer bli
endel bilder kan jag säga 😉
Men är såå taggad och ska bli så roligt, och typ 35-40 grader haha omg :’) Vi hörs snart igen och jag hoppas ni har haft en toppen midsommar och helg xx

19 reaktioner till “Min vecka 25”

  1. Låter som en rolig midsommar 😀 Och vad mycket härliga och somriga bilder!! Jag vill så gärna åka på självplock med snart. Tycker att det mesta inom frukt och grönsaker smakar bättre i Spanien där jag bor, men inte jordgubbarna! Det finns inga gubbar som slår de svenska 🙂

  2. Behöver jag ens säga att jag redan längtar efter bilderna som du kommer fotografera i Italien och Grekland? 😀 Btw om du har instagram kan du snälla skicka den till mig om den inte är privat? :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *