Min vecka 22
Här har vi då vecka 22!! Började veckan med att åka till C4 med Malou och Lisa!! Åt godaste halloumisticksen och provade massvis med kläder och shoppade även en del :-)) (här ser ni vad jag shoppade) Woawww
här får ni också se håret lite hehe, dock inte helt klart än då det ska på en nyansering till och ni ska få före/efter bild också. I torsdags var vi lediga och då firade vi farmor som har fyllt år. Bjöd henne på middag ute på Rökeriet med släkten
och så. Försökte ta lite fina bilder på oss också haha. Jag och papp på ena bilden<3 Så ser ni min nya topp också! I lördags träffade jag tjejerna. Alva och jag tog premiärdoppet i poolen. Sen åkte vi till Rusta och kollade lite och köpte
en glass. I söndags tvingade jag typ med Isak till C4 igen haha för vi hann inte med allt där i tisdags för det stängde. Så blev ett par skor rikare och även lite smått och gott på Normalt. Så det var en mycket härligt och rolig vecka!!Idag har faktiskt jag och Kalle tagit premiärsimturen i sjön och det tyckte Kalle var uuuunderbart haha<3 Han simmade flera varv asså herreguuud, men dog så söt han var, han älskar verkligen att bada!! Och kan säga att de var uppfriskande då det säkert var max 21 grader hehe 🙂


Nu har jag precis duschat och så och ska gå och lägga mig för imon är sista jobbdagen för sen blir det långledigt och …. Summerburst!!! Var inte alls säkert att vi skulle denna gången då Malou ej vetat om hon har kunnat fått ledigt och de andra har inte kunnat och så. Så trodde inte de skulle bli något men jo, igår så ringde Malou och sa att hon fått ledigt sååå kör rejäl spontanare och bokar allt nu haha! Underbart roligt för Summerburst är bland det bästa och omg Göteborg är bland det bästa!! Hörs imon xx

14 reaktioner till “Min vecka 22”

 1. Så himla härliga bilder, och så fin den nya toppen var! ^^ Haha, kan tänka mig att han var söt när han badade!

 2. Så mycket fina och somriga kläder!! Längtar tills jag kan ha normala kläder igen 😛
  Både låter och ser ut som en bra vecka. Och bilderna på all mat!! Älskar skaldjur!!

 3. Vilket fint firande av din farmor, ni ser ut att haft himla trevligt!
  Jag måste få berömma din frisyr – du är så snygg i håret! <3
  Önskar dig en fortsatt fin vecka.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *