Min finaste

Längesen jag slängde upp ett inlägg på min finaste så här har ni några bilder på honom<3 Ridflughuvan har åkt på nu också och det ser ni ju att han är nöjd med på första bilden 😉 Haha nej han är verkligen superglad för att ha den på, skakar ihjäl sig annars då han får panik för flugor och mygg (precis som jag!!) så den hjälper massor och han är ju för söt ändå :’)
 
Precis hemkommen från jobb och fixat fransarna. Ska upp till stallet och rida ut med Alva en snabbis vid 18 ungefär. Döövarmt idag och har även fått lite ont i huvudet, nog för att det är åska i luften och nu har blivit så varmt och för att det är måndag då självklart 😉 Menmen, skönt med detta vädret iallafall! Hoppas ni får en bra start på veckan xx

11 reaktioner till “Min finaste”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *