Min vecka 26

Uppdateringen är inte på topp nu när jag är iväg meeen nu lyckades jag fixa detta inlägg sådär en halv vecka försent<3
Förra veckan bestod av massa fix inför resan ofc men även annat kul! Var ute på HP jakt så tog några fina bilder hehe. Kalle stod i hagen och chillade med sin hängläpp<3 Jag och Lisa var i Kristianstad och gjorde sista panikshoppingen hehe. Uteritt på min älskling, sista blev en tur ut i halsring SÅ underbart<3 Tog ett kvällsdopp och var och såg Annabelle 3 med Isak på bio. Moa kom hem så fick ääääntligen träffa henne, blev poolhäng och massa skratt, såå mycket att prata om som vanligt hehe. Sen pussade jag Kalle hejdå samma morgon som vi åkte till tågstationen. Saknar honom så mycket omg. Hur ska jag klara mig när jag flyttar ifrån honom ens???
 
Men ja det var förra veckan och nu är vi iväg!! Det är heeeeeelt underbart och seriöst, ni kommer ÄLSKA BILDERNA!!!! Är så nöjd och allt är så vackert!! Mina två blivande fotografer hehe, Lisa och Malou, är så duktiga på att fota mig haha<3 Nu har vi varit i Venedig i 3 nätter och asså älskar denna stad?!? Imon bär det av mot Rom. Kommer smakprov på bilderna från kameran oxå hehe. Hoppas ni har det toppen så hörs vi snart igen xx

29 reaktioner till “Min vecka 26”

  1. Härligt att läsa att resan har gått så bra än så länge 😀 Njut en massa och uppdatera när du har tid/känner för det. Vi är kvar och väntar med spänning 😀

  2. Låter som om du hade en bra vecka förra veckan samt härligt att vara ute på en resa med vänner 🙂 hoppas ni får det trevligt i Rom!

  3. alltså jag älskar ju dessa bilderna med, så himla härligt det ser ut alltså. Ska bli kul att se de andra bilderna 🙂

  4. Fina bilder och ser fram emot massor av bilder från resan. Förstår att ni gillar Venedig, det är verkligen SÅ mysigt där! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *