By the windmills

En kväll vid de kända vindkvarnarna i Mykonos. Åhhh saknar ändå, Mykonos var verkligen bland det bästa<3
 
Här tror jag att jag hinner med att redigera massa, gör jag det? Svar nej haha. Har fört över nästan alla bilder från resan till datorn nu (tog ungefär 3 år) och det var nära att den gav upp för herregud, de tar ju så otroligt mycket!! Tänkte ej att jag skulle byta till fullformatare och att bilderna tar trippelt så mycket som dem gamla hehe. Och min stackars Macbook har inte jääättestor hårddisk då det kostar SÅÅÅ mycket mer om man vill större.. så har fört över till min externa hårddisk så nu ska det vara okej.
Meeen nog om detta! Nu när alla bilder är överförda så är det bara att tuta och köra. Även underbart att jag har de i mitt Lightroom så kan redigera de på mobilen också, då får jag nog gjort det lite snabbare!!
 
Idag efter jobbet red jag Kalle, det var så mys då det som sagt var en månad sen sist ungefär. Han skötte sig och var pigg, och ville äta allt, som vanligt.. tur han är sig lik<3 Pappa gjorde Biff Rydberg till oss, som jag bad om imorse wiho hehe<3 Var såå gott. Omg, det är typ de jag hunnit med?! Tog veeerkligen 3 år att föra över bilderna och hålla på med utrymmet på macbooken haha. Jaja skönt att det är gjort.
Imon väntar jobb sen ska jag träffa Felicia på kvällen, sååå efterlängtat!!! Hoppas ni har haft en bra tisdag xx

16 reaktioner till “By the windmills”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *