Nytt i min Michael Kors samling

Aeee kolla så fint?! :’) Ni som följt min blogg länge kanske vet att jag verkligen älskar Michael Kors och här har vi lite tillökningar i familjen! Halsbandet som är i roseguld (love<3) fick jag av O i julklapp, han vet också min kärlek till MK haha<3 Skorna och väskan köpte jag i Göteborg på NK när vi var där under höstlovet. Har även ett par ballerina och en till väska. Så hela 5 familjemedlemmar och fler ska det bli såklart! Nästa blir antingen en plånbok eller en väska i mellanstorlek, har både en stor och en liten nu.. men det måste sparas mycket pengar först hehe.
 
Precis hemkommen från att ha fixat fransarna, alltid lika skönt att få dem fixade! Fruktar dagen jag kommer ta bort dem och inte fortsätta med det för kommer inte ha några fransar kvar då haha :’) Annars har jag jobbat idag sen när jag kom hem från jobbet fotade jag dessa bilder ovanför, duschade och kollade på The 100 som jag håller på att titta ikapp på. Nu väntar jag på att mamma ska bli klart med maten, livet att ha en mamma som är så bra på att laga mat som hon, hon kan seriöst slänga ihop vad som och det smakar himmelriket?? Fattar ej, jag kan verkligen inte det. Märkte jag ännu mer häromdagen när jag försökte ge mig på ett recept och jag gjorde helt fel haha. Ska sen upp en snabbis till stallet och galoppera av Kalle i ridhuset lite. Därefter blir det Farmen ikväll som jag faktiskt råkade börja följa detta året, dem är ju inte helt smarta, “Känns som att man kommit till 1800-talet”, jaa vad tror du? Haha asså, jaja hoppas ni haft en bra torsdag och imon är det äntligen fredag wihoo!! xx
0

22 reaktioner till “Nytt i min Michael Kors samling”

  1. så fint:) köpte nästan alltid Michael Kors förr.. Men sen tröttnade jag så för någon månad sedan sålde jag av mig 3st väskor. Men jag sparade faktiskt mina favoriter. SMYCKENA älskar jag dock!!:D så fint 🙂

    0
  2. Jag har alltid älskat MK. Säljer dock en av mina väskor nu. Min lilla vita Hamilton med gulddragkedja. Sålde även min fransväska tidigare i veckan. Tror jag hade 5-7 väskor från MK och när de inte kommer till användning så är det bättre att de får nya hem 🙂

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *