Min nya fina kalender

Eftersom jag inte alls är duktig på att skriva eller rita så har jag köpt denna fina ”bullet journal”-aktiga kalender! Skulle jääättegärna göra en bullet journal och har börjat flera gånger meeen eftersom jag inte skriver fint eller ritar bra så gav jag upp för jag blev inte nöjd alls haha. Får öva lite först isåfall så börjar med denna bok som är såå fin. Finns allt möjligt i den, sidorna ni ser ovanför, olika listor, fina citat och mycket fint! Beställd på Etsy faktiskt, här hittar ni den!
 
Torsdagen är snart över och imon är det äntligen fredaaag. Som jag längtat till helg, gör man varje vecka haha. Jag har fått mer timmar på jobbet nu, vilket är så skönt! Går på olika scheman hela tiden och de jag varit på nu ett tag har inte varit så mycket, men nu har jag fått mer! Så idag har det varit jobb, hem och fota bland annat dessa bilder ovanför och lite andra bilder till andra inlägg. Hann inte fota allt för behövde kila upp till stallet och rida ut Kalle en runda innan det blev mörkt. Han var galet pigg 🙂 Inte ovanligt alls, denna 19-åring, undrar när man ska märka att han börjar bli gammal… så var lite studsningar, bockningar och försök till att stanna samtidigt, så man håller på att flyga av men jag röt till haha ”NUU lägger du av” och då fick han nöja sig med att bara galoppera i 200km/h, fjanten.
Kom hem och ätit god mat och skulle egentligen bakat lite hästgodis också men mamma glömde såklart en ingrediens så får bli i helgen. Kollat på farmen precis och ska nog kolla ett avsnitt till av Titans nu med Isak, gaaalet bra serie om man är DC-nörd eller ja älskar Marvel också så hjälte-nörd får man väl säga haha. Hoppas ni har haft en bra torsdag xx

26 reaktioner till “Min nya fina kalender”

  1. Jag och min sambo kollar också på Titans 😀 De två första avsnitten var väl inget att hurra för men sen fastnade jag ordentligt 😀 Har bara väldigt svårt för hon som spelar Raven aka Rachel. Tycker hon är en så fruktansvärt dålig skådis att jag spyr. Alla andra är så bra men hon har ingen talang i mina ögon.

  2. Det ser toppen ut! Men jag gillar att planera framåt, så jag behöver en kalender med datummarkering. Har just beställt en från Personlig Almanacka och nu läääääängtar jag!

    1. Titans var verkligen såå bra! Älskade det! Kollade ju på den tecknade Teen titans när det gick på Cartoon också för mååånga år sen haha, älskade det också 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *