100 things I love – Nr 1 Kalle

Nu tänkte jag faktiskt dra igång 100 things I love, som jag hade dragit igång för många år sen här på bloggen men endast skrivit 3 inlägg och ja, det var jättelängesen så kommer själv knappt ihåg det haha. Så vi tar det från början och nu ska jag verkligen försöka hålla igång detta och skriva om alla 100 saker! Vi börjar med samma som förra gången, Nr 1 min älskade ponny Kalle, vem annars?!
 
När Kalle kom in i mitt liv i april 2012 så var jag absolut världens lyckligaste. En egen ponny?!? Drömmen gick äntligen i uppfyllelse och att just denna ponnyn skulle förändra mitt liv till något så mycket bättre trodde jag aldrig. Han har verkligen gjort mig till en bättre människa och fått mig att le även på dem allra jobbigaste dagarna, han kan alltid få mig att skratta. Han har alltid funnits vid min sida, vad som än händer så är han alltid där och det är jag evigt tacksam för.
I april har jag haft honom i hela 7 år?! Det kan jag verkligen inte fatta heller, så otroligt lång tid ju! Vi har gått igenom allt tillsammans, massa ups and downs. Från att rida traditionell engelsk ridning till att rida med endast halsring, till och med utan halsring, helt löst! Det trodde jag aldrig då min dröm i början var att få släppa honom på en äng barbacka i repgrimma, jag kan göra det i halsring? Hade jag aldrig trott på om någon sa det till mig när jag köpte honom haha :’)
 
Kalle är min livlina när allt blir jobbigt, han finns alltid där, med sina otroligt överrörliga läppar som han alltid ler mot mig med haha. Jag är förevigt tacksam för min Kalle, det finaste jag har.
 

20 reaktioner till “100 things I love – Nr 1 Kalle”

  1. Hästar är fan i mig ett av de ståtligaste och finaste djuren som finns 🙂 ursäkta sent svar men mycket jobb och annat som stått i vägen, men svarar så fort jag kan 🙂 sv; Pizza är fan i mig de bästa 😉

  2. Haha minns att jag också gjorde ett sånt upplägg, lyckades publicera 15 inlägg sedan orkade jag inte längre! Lycka till nu, ska bli spännande att följa <3

  3. Åh vilket roligt inlägg att få följa med! Det finns ju så himla många materiella och icke materiella saker som vi älskar 😀
    Förstår verkligen att Kalle måste ha hamnat på första plats! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *