Hur det ligger till

Hej igen mina finaste läsare, ni som stannar med mig trots alla mina uppehåll haha<3 Tänkte berätta hur läget ligger till nu, hur jag mår, vad som hänt.

Jag och O har gjort slut, därav uppehållet. Förlorade all min inspiration och lust till att göra saker, blogga, åka till Kalle osvosv. Går inte in på detaljer mer än att det är för vårt bästa, för oss båda. Vi är inte ovänner och tycker absolut inte illa om varandra, tycker fortfarande om varandra men tiden just nu är inte för oss, båda behöver fokusera på sig själva. Jag älskar honom fortfarande, väldigt mycket, men vill bara att han ska må bra nu, kommer alltid bry mig om honom, trots allt min första kärlek.

Det har inte ens gått en månad sen allt hände men känns som att det gått en evighet men samtidigt i slowmotion? Haha jag vet inte hur jag ska förklara riktigt. Jag har verkligen mått hemskt de senaste veckorna. Jag ska inte ljuga, nästan velat ge upp flera gånger för det gjort så ont, men man kan inget göra, frustrationen stiger liksom. Nu äntligen känns det faktiskt som att det börjar gå lite framåt. Ser framemot Österrike som vi nu snart ska åka till och häromdagen träffades jag och O och lämnade hans saker som han haft hos mig och så. Det börjar äntligen kännas mer okej och vet att detta är rätt just nu, vad som händer sen i framtiden får man se. Jag hade tänkt en framtid med O, därför har livet verkligen satts på paus och att ens tänka på framtiden, om 3 veckor, om 3 månader eller om 1 år har varit väldigt jobbigt. För jag har inte kunnat se framemot något, inte att resa, inte att börja plugga, inte att gå på festivaler, hitta på vanliga roliga saker. Men det känns som sagt bättre nu, vågar att tänka lite på framtiden och se framemot det.

Jag mår inte 100% än, men så otroligt mycket bättre, jag mår inte som jag gjorde för 3-4 veckor sen då jag bara grät konstant och kunde inte ens gå till jobbet vissa dagar. Jag önskar inte ens min värsta fiende ett krossat hjärta, det onda går inte att beskriva och frustrationen att man inte kan göra något åt det utan måste bara fortsätta att ta en timme i taget, en dag i taget, har varit så otroligt jobbigt. Är oerhört tacksam för att jag har såna underbara vänner som stöttat mig genom detta, min familj och släkt som lyssnar och pratar med mig och min älskade Kalle som alltid bara finns där, han lämnar aldrig min sida och utan honom hade jag inte klarat mig genom livet.

Jag saknar blogga otroligt mycket och detta inlägget har jag verkligen velat skriva och publicera då jag alltid tycker det är så skönt att skriva av mig, vara öppen och berätta för er, mina läsare, hur det ligger till. Är alltid väldigt öppen med allt, för att hålla saker och ting inom sig förstör bara ännu mer och gnager bara på en, det lovar jag er, känns alltid mycket bättre att berätta, tycker jag iallafall.
Är både rädd och ”lättad” för att komma in i rutinerna igen. Kan kännas jobbigt ibland, t.ex att skriva detta inlägget, börja blogga igen, återgå i rutiner, till verkligheten då jag levt helt utan inspiration och allt har bara varit jobbigt liksom. Men det känns samtidigt väldigt skönt och ser ändå framemot det, och har inte sett framemot saker på länge men börjar ändå göra det nu och det är jag SÅ glad och lättad för, att se ett ljus liksom då det varit så otroligt mörkt länge.. man tror inte att man ska klara det, men på något sätt gör man det.

Förlåt för en väldigt rörig text, vet knappt hur jag ska förklara och formulera allt, mina känslor och tankar. Nu har jag jobbat min sista dag innan Österrike så nu är det ledighet i nästan 2 veckor, vilket är sååååå skönt!! Längtat efter detta, komma härifrån och åka till mitt andra hem. Ska vara fantastiskt väder också! Ska självklart fota så kommer de bilderna upp här, det är otroligt vackert där och med bästa släkten så kan det inte bli mycket bättre. Kalle är den enda som saknas, han hade trivts där i alperna bland snön, det kan jag garantera haha 😉

Jag hoppas ni har haft det super den senaste månaden iallafall och jag kommer sakta men säkert tillbaka nu. Saknat er som tusan och att fota och blogga men tar det långsamt, i min takt. Kalle och jag får pryda detta inlägg, några bilder vi tog häromdagen när vi var ute i vårvädret, så mys! Hörs snart igen xx

52 reaktioner till “Hur det ligger till”

 1. Åh vännen! Livet är inte enkelt alltid.. Så bra att det i alla fall känns lite bättre nu. Det får ta sin tid att komma över helt enkelt. Har saknat att läsa din blogg, du inspirerar mig alltid så himla mycket!
  Kram

 2. Fina fina Ida <3 Vill bara ge dig världens största kram! Så fint av dig att dela med dig trots att jag förstår att det är fruktansvärt jobbigt. Skönt att höra att livet känns lite lättare nu. Du får åka ut till stallet och mysa en massa, ha middagar med vänner och missbruka Netflix. The Umbrella Academy är en grym serie ifall du inte redan har sett den :*

 3. En massa styrkekramar till dig fina, och verkligen så starkt att du delar med dig om hur det är! Att hålla saker och ting inom en äter bara upp en inifrån och ut, och vad skönt att du ser framåt! Massa kramar<3

 4. Jag förstår precis vad du menar, gick igenom detsamma för nästan exakt ett år sedan. Man hamnar helt ur balans… Jag hoppas (och vet!) att det snart kommer bli bättre och att du vänjer dig vid situationen, för hur det än ser ut om ett tag kommer detta ha varit nyttigt för er och DIG <3 KRAM

  1. Usch ja det är hemskt, vet inte hur man ska fortsätta eller var man ska börja haha.. 🙁 Ja känner det också, tack så mycket för orden! Kram<3

 5. Fina du <3 förstår precis hur du känner, mitt ex gjorde slut med mig 2017 efter 2 år tillsammans och 6 år som bästa vänner, det du går igenom nu är fruktansvärt jobbigt! Förstår dig verkligen. Massor med kramar till dig!!

 6. Vilka fina bilder <3
  Och jag förstår att det är tungt och jobbigt 🙁 Det är aldrig kul med uppbrott, även om det är bådas val. Som tur är så blir det alltid bättre efter ett tag och jag är glad att du är på väg åt rätt håll och mår bättre <3

 7. Det gör alltid extremt ont att göra slut, och man måste få vara ledsen så länge som det behövs! Starkt av dig att öppna upp om det. Skickar en stor kram till dig <3

 8. Åh vad ledsen jag blev nu. Var med om samma i somras och har försökt repat mig hela hösten men är inte förrän nu som jag faktiskt börjat hitta mig själv igen. Kram fina du <3

 9. Men usch vad jobbigt och tråkigt. Förstår att du inte haft ork till så mycket! Men skönt att det börjar kännas lite bättre i alla fall, om ytterligare några veckor och månader så kommer det kännas ännu bättre 🙂 Stor kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *