Mina favoritbilder i kategori – Självporträtt och porträtt

Nu är det ju såhär att jag tyvärr aldrig fotar porträtt, såå himla tråkigt!! Har några gamla porträtt på kompisar men det är liksom flera år sen, så de vill jag inte ha med för så fotar jag inte längre haha. Fick iallafall ha med på fina Tuva som jag fotade förrförra sommaren<3
Men därför satte jag ihop så det blev mina självporträtt tillsammans med porträtt, alla är tagna av mig förutom den andra och fjärde bilden, har med dem för att fylla ut och tycker ändå om dem hehe<3 Har dock planer på att jag verkligen ska fota mer porträtt (tvinga mina kompisar ja) och först ut är Alva och hon vill faktiskt modella lite så det ska bli roligt!! Ska bara hitta en dag då det är bra väder också!
0

21 reaktioner till “Mina favoritbilder i kategori – Självporträtt och porträtt”

  1. Fina bilder! Alltid härligt med porträttbilder måste jag få säga 😀
    Om du bodde i Örebro eller i närheten hade jag gärna ställt upp <3

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *