Min vecka 17

Kalle får pryda de första bilderna, han ska alltid styla framför kameran som ni ser 😉 Var på Rusta för det öppnade här i Karlshamn och här hittar ni inlägget med vad jag köpte! I fredags hade vi ”må-bradag” på jobbet så vi var ute och grillade och gjorde aktiviteter, var 23 grader och höll på att dö av värmeslag JISSES vad varmt haha! Så fint dock nu när allt blir grönt<3 Kalle fick sig en liten dusch samma dag för de var så sinnes varmt och kvavt, det tyckte han var skönt.
Sen har ni en bild på min fina pall som jag fixade i måndags. Är iallafall pallen Marius från Ikea som kostade 29kr när jag köpte den tror jag. Sen en pälsdyna som jag satt fast på sitsen och spraymålade benen i roseguld/koppar. Blev super iallafall!! Och sista men inte minst så lagade jag och Isak världens godaste laxpasta igårkväll! Inte en så händelserik vecka då förra veckan var fuuuull, så skönt med lite lugnare. Mest jobb och Kalle som vanligt 😉
 
Haft en lugn helg också. I fredags träffade jag tjejerna på kvällen och vi gjorde verkligen ingenting, bara snackade och åt onyttigt. Igår var nog min segaste dag på lääänge. Gjorde typ ingenting, kollade serier, spelade lite AC (gamern som jag är..), var uppe i stallet men Kalle skulle vila, så blev inte så mycket där heller haha. Men det var en sån dag igår, inget planerat och orkade heller inte göra något, inte ens blogga. Men man måste ha såna dagar där man inte har några ”måsten” alls. Så idag känner jag mig mer taggad och har lite planerat. Regnar också idag, äntligen<3 Ska iallafall fixa lite inlägg till bloggen nu, sen ska jag upp till stallet och göra något med Kalle och även duscha hans man då eksemsäsongen börjar smått komma igång.. ikväll ska jag träffa Lisa, Malou och Matilda och planera lite saker. Hoppas ni haft en toppenhelg!! xx

17 reaktioner till “Min vecka 17”

  1. Hahaha söt Kalle 😀
    Jag längtar också ihjäl mig efter nästa GoT avsnitt. Imorgon ska vi nog ha ett gäng över för att kika på det tillsammans.
    Jag tycker de två första avsnitten var bra på så sätt att de bygger upp en spänning och att man börjar fundera över vad som kommer hända. Speciellt när Jon berättade det där för Daenerys. Man ser ju att hon inte blir särskilt glad så man kan ju spekulera lite kring hur det kommer sluta

  2. Låter som en lugn och trevlig vecka! Härligt att ha en oplanerad dag igår och bara ta dagen som den kom. Och skönt att det regnar hos er. Det skulle vi också verkligen behöva!! <3 🙂

  3. Men HUR underbart med en må-bra-dag?? Det tycker jag allt fler borde adaptera, cuz I like, hihi! Och hur underbar lät inte din helg över lag? Hoppas nu att du får en magiskt bra ny vecka! STOR kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *