Min vecka 14

Några bilder från min vecka. Dock inte riktigt slut än då jag har lite planer både ikväll och imon haha, men blev detta inlägget idag så kommer det ett eget om vad som ska planeras imon!!
I början av veckan drog jag fram ritplattan och ritade lite ”indian vibes” på bilderna på Alva och Kingen, ni hittar dem här! Pappa hämtade ut Mclaren för säsongen i tisdags så tog en runda i den, alltid lika underbart :’) Varit ute på några rundor på galningen aka Kalle 🙂 Han hade vårkänslor deluxe och skulle bara studsa, mysigt!! Igår träffade jag Alva och Clara, var uppe i stallet och kvällsfodrade och kollade på Världscupen, UNDERBART att Peder vann!! Nu håller vi tummarna inför imorgon<3 En liten bild på mig imorse och sen började vi kolla på Störst av allt igår så kollade några avsnitt idag också, mycket bra serie, sveriges första Netflix-serie!
 
Idag har jag transporttränat Kalle igen och även kört en längre runda med honom! Jag har kört en längre runda med honom!! Bra läskigt för mitt mammahjärta undrar hur han klarar sig där bak haha, men det gick ändå bra och han var mycket duktig. Han undrar ju lite vad som händer men han sköter sig ändå bra och stressar inte upp sig så. Han var rättså trött mentalt efter hehe (sällan han lyckas bli det asså) men han får vila till imon så testar vi lite till. Känner att jag ändå vill göra det så mycket som möjligt innan vi ska åka nästa helg i 2h (!!). Även ska han sova ”borta” för första gången ever typ, åhh blir nervös för hans skull, helst vill jag sova i hans box haha! Men det kommer gå bra, bara ta det lugnt och kommer ju bli en erfarenhet rikare och tror Kalle kommer lära sig mycket också.
Nog om det! Ikväll ska jag träffa Malou och Lisa. Vet inte vad vi ska hitta på, tänkte dra fram hårddisken och kolla på massa roliga pieces från årskurs 7-9, kommer skratta ihjäl oss ju!!
Hoppas ni har en toppenhelg och tusen TACK för alla fina kommentarer till förra inlägget. Ni är guld xx

18 reaktioner till “Min vecka 14”

  1. Jag kan inte så mycket om hästar, men såg en häst för en vecka sedan livrädd i transporten. Jag är sådan som alltid håller avstånd när jag kör bakom (fattar inte folk som INTE gör det). Hästen stegrade sig och massor. Ja inte högt men en hel del, man såg verkligen paniken trots att jag körde flera meter bakom :(. Tycker ni är modiga som vågar ta med hästar i transporter 🙂

  2. Ja det var riktigt mysigt. Och det låter som en härlig vecka! Skönt att våren börjat komma, och fina bilder du ritat 🙂

  3. Vilken härlig vecka du haft!! Ska också se den serien men håller för fullt på att se andra serier som Netflix gjort nya avsnitt till! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *