Kalle, hästar och helgplaner

Min fina både igår och idag när vi var ute på tur med Alva och Kingen. Såå varmt så de fick svalka sig i vattnet lite, Kalle längtar tills han får bada på riktigt haha, simmaren som han är 😉 Och kolla så prickig han är nu när han byter till sommarpäls asså jag svimmar så söt :’)
 
Kikar in här lite snabbt nu innan jag ska iväg!! Tänkte dra helgens planer nu såhär i påskstimmet haha. Är egentligen stress nu för ska dra om 30min 🙂 I vilket fall som helst!! Ikväll är vi bjudna till pappas bror. De bor i såkallade ”Hultet” vilket är ett drömställe att fota på för mig haha<3 Fota alla djuren också i solnedgången tänkte jag wiho. Pappas andra bror ska också dit med familj så blir mys, min släkt är bland de bästa jag vet, har alltid otroligt roligt tillsammans!
Imon blir det utgång med tjejerna, otroligt taggad på detta då vår ”bra” klubb har öppet haha. Ska bli amazing och förfesten kommer vara det roligaste som vanligt säkert haha 😉
På söndag sen ska vi först till pappas andra bror (lol) och träffa alla igen och även farmor och ha lite fika och sååå sen ska vi till mormor och morfar på kvällen och äta våfflor mysmys!! Kommer en liten iPhonebilder från veckan sen också. Och ska försöka fota lite på Hultet because I love it!!
Nej nu måste jag fixa klart mig! Glad påsk mina finaste läsare och hoppas ni får en underbar påskhelg!! xx

17 reaktioner till “Kalle, hästar och helgplaner”

  1. Låter som en underbar och fullspäckad påskhelg. Ser fram emot bilderna! Ha en fortsatt trevlig dag och glad påsk! 🙂

  2. Ååhhh ser ju så härligt och mysigt ut på häst bilderna! Låter som en fullspäckad men riktigt roliga påskplaner du har. Hoppas du njuter och får det riktigt trevligt, kram<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *