Hur jag mår nu

Längesen jag skrev ett personlig inlägg om mig nu efter allt som hänt så tänkte uppdatera er lite om hur det ligger till! Skönt att skriva här på bloggen och även för att uppdatera er läsare. Vill kunna skriva personliga saker på bloggen, tycker jag är viktigt. För er som inte vet eller följde mig då så gjorde jag och min fd pojkvän slut för lite mer än 2 månader sen och det var väldigt jobbigt. Inlägget finns här.
 
Jag trodde inte att jag skulle kunna må bra igen.. seriöst trodde jag inte det i stunden när allt hände. Men jag kan faktiskt skriva nu att jag mår bra, oftast. Ibland blir det jobbigt när gamla minnen kommer upp, finns ju tyvärr dokumenterat överallt, bilder, bloggen, memories på snapchat osv.. då saknar jag det till viss del men vet att det inte var bra i slutet ändå. Vi båda märkte av det men ingen vågade riktigt ta tag i det, för det var ju läskigt och skulle göra ont.
 
Jag är så otroligt otroligt OTROLIGT tacksam för att jag har haft Kalle genom denna tiden OCH mina UNDERBARA, helt underbara bästaste och finaste kompisar. De stöttar mig något otroligt och förstår alltid mig och kan alltid prata ut med dem. Hade inte klarat det utan dem<3
 
Kunde knappt se framemot saker, jag kunde inte göra det i början. Försökte bara ta en dag i taget, en timme och en minut. Men nu kan jag se framemot massa saker och är ändå taggad på framtiden. Har ju saker som är planerat som jag inte berättat här än men det kommer hehe.. och det är jag såå otroligt taggad på, är bland det bästa jag vet så ni kanske kan gissa er till vad det har att göra med 😉
 
I vilket fall som helst så är jag så glad att jag kommit såhär långt, fast det gör ont ibland och att man saknar närheten och att känna sig älskad på det speciella sättet så vet jag att det inte var menat. Jag mår bättre nu än innan för kändes som man bar på en sten i slutet ändå, man vågade bara inte inse det. Var komplicerat och allt men känns ändå bra nu. Det finns någon annan där ute, såklart, man tror bara inte det när allt precis händer. Men nu försöker jag bara fokusera 100% på mig själv och att må bra, vara med dem jag älskar och försöka lista ut resten av livet, alla stora val och alltihopa, det är bra mycket att tänka på haha.
 
Nu har ni en liten update om mig. Tycker ändå det är skönt att skriva av sig här på bloggen, alltid älskat att skriva av mig, om det så är i anteckningar, på bloggen eller berätta för någon människa. Tycker också det är viktigt att man kan skriva av sig eller prata om det, för att bara hålla det inom sig är inte bra för då arbetar seriöst hjärnan på 100 hela tiden, så jobbigt!
Säger också tack till alla mina fina läsare för era fina kommentarer om allt som hänt och allt fint ni alltid skriver, tacktacktack<3
 
Några av mina älskade huns och Kalle<3

42 reaktioner till “Hur jag mår nu”

  1. Vad skönt att du mår bättre nu och man går som sagt i olika faser efter en separation. Har du lyssnat på Alice och Biancas podd – Att ta sig igenom ett heartbreak? Skitbra avsnitt och kan verkligen rekommendera den om du inte har lyssnat på den. <3 Kramis

  2. Kärlek kommer alltiod vara jobbigt, men det finns sååå mycket kärlek i vänner och att se vilka som finns där såna här tuffa tider <3

  3. Så skönt att läsa att du mår bra 😀 Det där med att avsluta relationer är inte lätt, skönt att du kan blicka framåt nu och även planera saker framåt 😀 <3 Kram

  4. Wow Ida, så starkt att du är öppen med detta! Det låter verkligen som att du har haft det tufft, men så underbart att det är bättre nu! Du är SÅ värd att må bra <3

  5. Blir så glad av att läsa att du mår bättre!! Känner igen mig i typ allt du skriver eftersom jag tidigare var med om samma sak. Att fokusera på sig själv till 100% är verkligen nyckeln <3
    Och de du skriver om Kalle, precis så är det för mig. Världens bästa hästar alltså <3

  6. Å <3 skönt att det känns bättre. Och snart när det gått ännu lite mer tid så kommer det kännas ännu lite lättare. Håll ut, och hitta på massa roligt under tiden <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *