Hulta-Lotta med sitt gang

Asså har ni sett någon mindre krabat?! Den lilla mulen asså dööör så söt haha :’) Var tvungen att springa ut och fota hästarna lite snabbt i fredags när vi var på hultet. Hulta-Lotta, som hon heter då haha, är ju världens sötnos. Hade lätt velat ha en minishettis, kunde bott tillsammans med Kalle i hans box för han har en så stor<3 Hade inte blivit poppis hos honom då han typ är livrädd för små hästar, hoppar ur skinnet om vi möter en shettis, normal va? 🙂
 
Nu är påskledigheten över och imon är det tillbaka till jobbet! Inte speciellt taggad meen får trösta mig med att det bara är 4 jobbdagar denna veckan hehe. Hoppas troligtvis att Moa kommer hem till helgen (??? om du läser detta, gör du det???? please<3) och dåå ska vi träffas och snacka massa, har ju 1000 saker att snacka om när hon inte bor här längre utan 2h iväg.. i vilket fall som helst!
Idag har jag gjort lite produktiva saker som att städa rummet och byta handdukar på toaletten osvosv. Även äntligen fixat min pall som jag köpt för 100 år sen hehe, spraymålat och grejat så kommer upp bild på den snart! En väldigt lätt DIY, med en pall som endast kostar 30kr! Redigerat lite bilder från kameran och varit uppe i stallet och varit ute och gått med Kalle.
Vet inte om jag skrivit det här men vi upptäckte att hans ena framben hade svullnat upp i lördagsmorse, på insidan. Det har dock gått ner så idag var det inte alls mycket, kylt benet och linimentat så var nog bara ett slag han hade gjort själv när han t.ex rullat sig eller sovit i boxen. Han har inte varit halt eller haft ont och det har gått ner så är nog ingen fara. Så vi har bara gått promenader och så de senaste dagar.
 
Annars har jag haft en underbar påsk verkligen, en av de bästa på länge!! (ni hittar vad som hänt i inlägget under med bilder) Har ni haft en bra påsk? Hittat på något särskilt?
Nu ska jag snart äta lite sen får vi kolla igenom Robinson avsnitten. Hoppas ni haft en bra måndag xx

13 reaktioner till “Hulta-Lotta med sitt gang”

  1. Men alltså guu vilken sötnos! Skickar världens peppkram och hoppas du får ett par toppendagar tillbaka på jobbet nu innan det än en gång är dags för HELG – woop woop STOR KRAM <3

  2. Naaw jag smälter ju alltså! Dör så gulligt :’D Vad skönt att det blir en lite kortare vecka, det kan verkligen trösta för att det är måndag! Hoppas du får en superba dag vännen <3

  3. Åhh vilka vackra bilder! Jag har haft en super bra påsk med släkt och god mat<3 Hoppas du får en grym start på den nya veckan:))

  4. Men alltså jag dör vad söta!!!! :’D
    Vad är det med hästar och att vara rädda för småttingar?? Men en traktor är heeeeelt ok…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *