Alva och Brandy King

Men kolla så fina dem är då<3 Älskar sista också, hur mysig?! :’) La upp några häromdagen med lite ”indian” vibes då jag hade ritat till lite, här kan ni hitta det inlägget. Trots att det inte blivit mycket grönt ute än så blev ljuset himla härligt, vad skulle vi göra utan solen liksom haha!
 
Lite update om de senaste dagarna. Eller ja om igår och idag då haha. Jobbade 07-11.30 igår då jag hade tid för fransarna 12.00. Ibland finns det ingen annan tid så får ta det mitt på jobbdagen hehe men om jag jobbar undan så hinner jag! Kalle fick vila igår så var bara uppe och fixade honom sen kollade jag på alla Robinson avsnitt för denna veckan!
Idag har jag jobbat 06-14.30, höll på att somna ibland på jobbet lol, tar i en att börja 06 asså. Sen kollade jag på hoppningen när jag kom hem, Peder vann<3 Var dock ”bara” 1.40, världscupsfinalen börjar ju imorgon!! Är så taggad wiho.
Åkte upp till min hopphäst sen (lol), det trodde han nog han var idag för han var himla på tårna och skulle studsa och bocka när vi var ute, mys 🙂 Nej men han var glad så jag är nöjd!
Kom hem och svarade på lite kommentarer och fixade klart bilderna ovanför. Möttes av att finaste Celine hade länkat mig på hennes blogg också och det blev jag såå glad för!! Hon är fantastiskt duktig fotograf och tar så fina bilder så besök hennes blogg hääär om ni inte redan följer henne (vilket jag hoppas ni gör hehe). Ska nu snart äta sen blir det nog något serieavsnitt! Veckorna går himla fort och det är redan torsdag imon, underbart!! xx

18 reaktioner till “Alva och Brandy King”

  1. Såå fina bilder alltså!!! Drömmen är ju att bli fotad av dig alltså!!! Och så roligt att Peder vann, hoppas på det bästa för finalen nu 😀

    1. Men åhh tack My haha<3 Ja om du inte hade bott sååå långt iväg så kunde jag ju kommit och fotat dig och dina pollar haha 😉 Ja verkligen!! Håller tummarna 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *