100 things I love – Nr 6 resa

Nu var det ett tag sen jag uppdatera mitt lilla ”100 saker jag älskar”-projekt! Nummer 6 får hedra min kärlek för att resa!! Resa är helt klart en av de bästa sakerna jag vet, jag ÄLSKAR resa!! Får ibland ångest när man ska hem från resan för jag inte vill haha.. i vilket fall som helst så har ni nedanför ett collage med massa bilder från mina ”stora” resor. T.ex. Berlin, London, Amsterdam och Köpenhamn är inte med. Och!! Jag ska resa i framtiden, alldeles snart faktiskt.. men det hör till ett annat inlägg som snart kommer upp 😉 Ska även publicera mina andra reseplaner hehe.
 
Gillar ni att resa? Eller är ni mer hemmakära?
Jag hade lääääätt kunnat jobba med att resa runt och ha reseblogg, fota och ena med det tredje sååå om det är någon resobolag där ute, jag ställer gärna upp och tar massa bilder och utvärderar ställen haha<3
 

23 reaktioner till “100 things I love – Nr 6 resa”

  1. Jag är nog en sån person som håller mig på hemmaplan men vet inte om det beror på djuren. Skulle gärna testa på att åka på roadtrip med hunden men måste ta körkort först haha 😛

  2. Men å såå många härliga och fina bilder, mycket minnen med kan jag tänka mig 😀 jag gillar att resa, även om jag är en riktig hemmagris 😉

  3. Enligt mig så finns det ärligt talat inte så mycket som slår att resa! Dock är jag ingen back-packer utan älskar att ta två veckor här, en weekend där, ett par dagar och slutligen en vecka nån annan stans. Perfekt enligt mig, hihi! KRAM hjärtat <3

  4. Jag reser aldrig. Har varit utomlands 3 gånger i mitt liv. Känns inte bra att resa med tanke på klimatet och alla naturkatastrofer som sker på grund av det :/

  5. Jaaa avsnittet var så spännande! Och jag hade gissat rätt i att det var Arya som gjorde det hon gjorde (vet inte om något kikar i kommentarerna och blir spoilad haha XD)
    Jag ÄLSKAR att resa! Brukar komma iväg på massor av resor varje år och sen bor jag ju utomlands med. Som tur är så älskar min partner att resa han med 😀

  6. Älskar att resa! Skulle lätt kunna starta en reseblogg jag med haha 😉 Superhärliga bilder! Ser fram emot att höra om din kommande resa 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *