Slut på semestern

Fick ändå ta några rosbilder denna sommaren, obligatoriskt att göra ju!!
 
Sista dagen på min semester wiho. Känns ändå helt ok att jobba imon igen, ska bli skönt typ. Haft en supervecka iallafall och de har ju seriöst varit minst 30 grader varje dag haha 🙂 Varit hos O, kollat bio, ätit Pinchos, varit i Åhus, badat och lite sånt smått och gott bara, så härligt!! Jobb imon 09.30-16.30 så börjar med chillpassen också, skönt haha. Sen ska jag fixa fransarna efter jobbet sen har jag inget planerat, blir rättså sent när jag fixat fransarna så får se vad som händer. Har ni haft en bra vecka? Hoppas ni haft det så hörs vi nog imon xx

23 reaktioner till “Slut på semestern”

  1. Gud skulle verkligen behöva en lika bra fotograf som dig till min egen blogg, superhärlig blogg du har förresten 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *