Oförglömlig upplevelse

Går inte fånga på bild hur ooootroligt vackert detta var. När vi var i Mexico besökte vi 4 olika cenotes med Xcaret. Ovanför ser ni 3 av dem då en av dem var nere i en grotta som man hissades ner i så kunde ej ha med kameran där haha 😉 Det var soligt/molnigt hela dagen och sen kom ett rejält regnväder så är lite sisådär bilder menmen, de går iallafall inte att förklara eller visa genom dessa bilder hur fint det var, heeelt otroligt asså :’)
 
Detta inlägg skulle egentligen upp i fm innan jag skulle jobba meeeen blogg.se har rejäla problem med allt, kommer inte åt vissa sidor och kan inte ladda upp bilder eller något. Tog bara 100 år nu att få upp alla dessa, så tröttsamt verkligen men hoppas de fixar det snart..
Har precis nästan kommit hem från jobbet iallafall. Håller på att svettas ihjäl här inne i huset också, det blir alltid 100 grader här inne på sommaren, förutom i mitt rum i källaren då <3 Ska träffa Moa nu snart, vet inte vad vi ska göra, typ bada?? Skulle behövas.
Nu är jag ledig två dagar också för jag jobbar helgen sen, så ska till O imon så får vi se vad vi hittar på i värmen. Hoppas ni har det bra xx

26 reaktioner till “Oförglömlig upplevelse”

  1. Men wow vilka otroliga bilder & vilket häftigt ställe! Aldrig varit i Mexico faktiskt!
    Svar: Ja, han älskar verkligen att köra gokart! Hihi så lite så.

  2. Ååååh vad fint!!!!!! Vet vem jag hör av mig till dagen jag någongång åker dit för du har verkligen hittat guldkorn!!!!

  3. Blogg.se har alltid varit skit. Vill man jobba som bloggare så är blogg.se sista stället att blogga på då dom har no-follow länkar vilket gör att inget företag vill jobba med en. Men skaffa eget webbhotell 🙂 Kostar en del men så värt det!

  4. Så otroligt fina bilder och förstår att du hade det super mysigt där borta 😀
    Jag bloggade förut på blogg.se och då har jag också upplevt mycket problem med portalen och att de tog bort mina bilder från tidigare inlägg 😛 skit irriterande!

  5. Så fina bilder! Har för övrigt också märkt att blogg.se strulat supermycket på sistonde??? Så himla irriterande. Laddar upp mina bilder på Flickr som en tillfällig (eller kanske permanent, men hoppas inte) lösning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *