Senaste från min iPhone

Bilderna är tagna med iPhone 8 Plus. Och måste bara säga att Porträttmode är goals haha.
 
Fyra bilder på mat och två på Kalle summerar väl min vecka. Jobbade mån och tis. Och på tis köpte jag och Linnéa massa frukt och hade de mys. På onsdag kom O och vi städade min bil wiho. På tors klippte jag luggen, handlade den goda maten jag fotade, städade och fixade inlägg till bloggen. I fredags var O här och vi städade då hans bil. I lördags var jag ute med Linnéa, Klara och Tove och åt god mat, sen bakade vi kladdkaka hemma hos mig som jag inte orkade äta för var så mätt haha. Sen igår kom O igen och nu har han precis åkt. Klippte också Hugo igår i stallet och hade stallmöte. Sen har jag fått in Kalle i allt detta också haha. Ute på långtur med Linnéa och lite sånt så han har fått springa av sig. Idag ska jag jobba, 11-18.15. Sen blir de upp till Kalle och gå med honom en runda i mörkret om det inte regnar. Hoppas ni får en bra vecka xx

15 reaktioner till “Senaste från min iPhone”

  1. Sv: men åh tack så jättemycket!😃
    Vad fin blogg du har! Jättefin header!😍
    Vilka bilder, verkligen superfina! Man kan tro dom är tagna med en systemkamera!
    IPhone 8 + och IPhone x som jag har tar extremt fina bilder alltså!
    Ha de bäst❤️

  2. Men vilket fruktfaaaaat! Åh vad gott! Annanas är så fantastiskt gott, älskar både färsk men också på burk att bara käka precis som det är! Så mumsigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *