Dagens lunch

Dagens lunch. Pak choi asian style, receptet hittar ni här. Har tänkt länge att jag ska göra det för de verkade så gott. Så idag när jag körde hem från stan, fixat fransarna, så körde jag inom affären för att köpa frallor. Såg då pak choi och tänkte att nu ska jag äntligen testa det haha. Det var verkligen jättegott! Man ska ju egentligen ha det som tillbehör till någon asiatiskt, men ändå gott att äta endast det. Hade sen då min älskade kesomacka med groddar bredvid.
 
Blev inget blogginlägg igår då man var lagom trött och seg efter lördagen då det var lite fest haha. Jag och O var jättetrötta och hittade dock ändå på lite på förmiddagen hos honom men sen när vi kom hem till mig så tog vi det bara lugnt. Idag har jag varit ledig. Skönt att få lite gjort med bloggen osv, varit hos Kalle också och gav honom en rejält borstning. Har fäller så mycket nu så det tyckte han var riktigt skönt. Hörs troligtvis imon xx

27 reaktioner till “Dagens lunch”

  1. Sv: tack så jättemycket 😃
    Men åh dina bilder 😍 det ser jättegott ut! Vad kul att fixa fransarna! Blir så himla fint, jag vågar inte göra de själv för hört många säga att de förstör ens egna, men de blir ju jättefint verkligen sån skillnad 😍 låter som du haft en fin dag! Några roliga planer i veckan?😃

  2. Det där såg riktigt gott ut! Sålänge konsistensen fortfarande är lite knaprig så kanske jag ska ta och testa! Är nämligen kräsen när det kommer till mjölig och slajmig mat haha, men finns det krisp i så åker det nog ner 😀

    1. Det är de verkligen!! De är fortfarande knaprigt, man får inte steka de förlänge, de ska bara fräsas liksom så spänsten fortfarande finns kvar 🙂

  3. TACK för receptet, har haft noll inspiration med min matlagning nu det senaste så det var verkligen behövligt!
    Ha en fin alla <3-ans, kram!

  4. ooh. smaskigt. om du förväller lite morot och steker försiktigt med det där i en "grill" panna så är det också gott. ^^ om man gillar morot då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.