Sverige kan vara rättså vackert

Sverige har ju sina guldbitar också. När jag var hos O var vi och gick i ett naturreservat där han bor, såå fint var det!
 
Tiden har bara sprungit iväg, som vanligt!! En vecka sen jag uppdaterade sist och känns som att de bara var för någon dag sen haha. Har iallfall jobbat (ovanligt huh), varit hos O, ute och ätit, lite fest i helgen osv. Sista jobbveckan med sommarschemat och det är skönt. Kollar just nu på Maria Wern, är på sista avsnittet nu, ääälskar det. Och älskar Maria och Sebastian :’)
Jobbat idag och sen red jag Kalle, som jag inte ridit på typ så länge?? Har ju som tur väl andra som rider honom. Men han var lite lat i början (kanske glidit lite på en räkmacka med dem andra för att han är så söt?? tror nästan det haha) men han kom igång sen när han också märkte att det var jag som satt på. Red bara runt lite i ridhuset med halsringen och han var väldigt duktig när han kommit igång.
Imon är det först jobb och sen ska vi fira mamma lite för hon fyller nämligen år!! Ledig onsdag och torsdag och ska iallafall kolla Mamma Mia en av dagarna med mamma. Sen jobbar jag helgen och sen får jag träffa O, längtar massor. Hoppas ni har haft det bra den senaste veckan xx
0

22 reaktioner till “Sverige kan vara rättså vackert”

  1. Hoppas att det kommer att bli himla mysiga två lediga dagar som motsvarar helgen. Jag har min helg (lediga dag) onsdag och fredag inför helgpass 🙂

    0
  2. Sverige är fantastiskt vackert, håller helt med dig även om vi kan vara lite förbannade på vintern över vårt klimat 😉
    Svar: Ja, den filmen var riktigt bra! Kika på den 😉

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *