Snapshots from my iPhone

Några bilder från helgen när O var hos mig och sen är de sista bilderna från idag när vi var i Kivik på stranden och åt god thaimat.
 
Idag har vi varit i Kivik och badat i havet. Faktiskt första doppet i havet för mig :-))) Bara badat i poolen och Långasjön med Kalle då haha. Eftersom vi har pool hemma så blir det inte att man åker till stranden liksom, iallafall inte jag, är inte en strandmänniska (föruom utomlands, då vill jag hellre ha strand haha) och ingen som solar heller. Men det var jättemys och åt jättegod thaimat också!! De andra bilderna är från helgen när vi var ute och gick vid Vägga hos mig.
Ska nog snart gå och lägga oss nu. Imon kör jag hem och börjar jobba 14.30 sen jobb hela helgen. Hoppas ni har haft en bra dag xx

19 reaktioner till “Snapshots from my iPhone”

  1. Förstår att det blir väldigt bekvämt med pool hemma och att man inte så ofta tar sig iväg då men härligt med ett litet dopp i havet! 🙂

  2. Så härlig strand! Pool vad nice, men stranden och havet är ju nått helt annat 😉
    Svar: Tack, sån härlig sommar vi har asså. Dock lite sämre väder idag här men det gör inget alls. Är så nöjd med denna sommaren!

  3. Vad skönt att ha en pool hemma. 😀 Någon dag i framtiden hoppas jag att kunna ha det också.
    Maten ser jätte god ut! =) Thai mat är så himla gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *