On the beaches

Ännu några bilder från Mexico när vi var i Tulum. Såå fint där!!
 
Såå var jobbhelgen över. Eller ja jobbar imon också men sen är jag ledig en dag wiho. Har ändå gått bra och snabbt på jobbet i helgen, skööönt för att jobba helg är inte alls min favorit haha. Igår var Malou och Alva hos mig efter jobbet och vi beställde thaimat, badade och kollade film. Var verkligen jättemys och roligt!! Så det måste vi göra om. Ledig tisdag iallafall sen jobb ons-fre sen ledig hela helgen, ser väldigt framemot det! Hoppas ni har haft en bra helg xx

29 reaktioner till “On the beaches”

  1. Helg jobb är inget för mig heller, inget fan utav det. Så skönt att din arbetshelg gick fort över! Jag har en lördag den här veckan, en lördag plus söndag veckan därpå och veckan därpå en söndag haha. Någon som tyckt att jag ska ha många helgpass? :’D
    Sv; tack snälla ♥ 🙂

  2. Härligt att jobbhelgen är över och oerhört fina bilder. Vill också till Mexico!
    Svar: Jag gillade verkligen denna listan 🙂 Älskar listor, hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *