Min första smoothie bowl

Wiho min första smoothie bowl!! Sjukt att jag inte har testat det innan haha. Låg mycket jobb bakom denna kan jag säga, bara för att få de perfekta bilderna 😉 Och såklart råkade jag spilla ut typ häften av smoothien på golvet först, lagom glad blev jag då :-))
 
Nu ska jag snabba mig upp till stallet för att rida ut med Linnea. Blev lite försenat alltihopa för jag glömde ju såklart att jag skulle byta däck idag så fick ett sms av mamma 10 minuter innan och frågade om jag var påväg, och jag bara shieeet haha. Visste att jag skulle byta idag och hade koll på det hela morgonen meeen när jag bestämde mig för att åka och handla och fixa denna smoothie bowl och fota och allt så rann tiden iväg och jag var fullt uppe i detta haha. Men jag har haft en bra och mysig helg med O och sen även lite jobb på det. På fredag sticker jag, O och hans mamma till Spanien några dagar, de frågade om jag ville följa med och de säger man ju inte nej till haha :’) Ska bli jätteskönt att komma ifrån här och sen är det bara mindre än en månad tills vi sticker till Mexico också, sååå taggad! Hoppas ni hade en bra helg så hörs vi xx

24 reaktioner till “Min första smoothie bowl”

  1. Fint! Haha, ja tiden springer lätt ifrån en då man inte tittar ständigt på klockan haha 😀
    Härligt att även få komma iväg ifrån Sverige, även fast att det nu börjar bli rätt varmt ute 😀
    Sv; tackar! Okej, nej då förstår jag att du inte alls gillar det. Men ja, det var en dröm att vara där haha 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *