I see my future in his eyes

Världens finaste ögon.
Blir rädd när jag tänker på att jag kommer behöva lämna honom när jag ska resa (senare också kanske flytta eller plugga..?). Att någon annan ska ta hand om min finaste. Min bästa vän. För i hans ögon ser jag min framtid, han kommer alltid vara i min framtid så länge han lever. Men vi tar oss igenom detta, det vet jag, det gör vi alltid. Fast jag tycker det är otroligt svårt och grubblar över detta nästan varje dag, och han har egentligen ingen aning om vad som väntar, men han märker att jag är orolig, han känner mig så väl och jag honom. Min orolighet förvandlas till frustration många gånger när jag och Kalle kommer i konflikter, och det märker han så väl, att något gör mig bekymrad.

33 reaktioner till “I see my future in his eyes”

  1. Så fina foton 😀 du verkar jätteduktig!
    Det är så himla tråkigt att skiljas från den man verkligen vill allt med, oavsett om det är djur eller människa. De betyder lika mycket! Men jag hoppas innerligt att allt löser sig <3
    Styrkekramar <3

    1. Jaa det är det verkligen! Nej tyvärr kan jag inte det när jag ska resa då, om jag kan de när jag sen ska plugga är oklart men det tror jag inte då han är sällskap till mammas häst också och skulle nog inte ha råd att bo någonstans o plugga och sen ha häst där (vill plugga i storstad, helst Gbg, och där är de ju svindyrt). Och vill inte flytta honom ifrån sina kompisar och stall här för han trivs så bra.. :/

  2. Åååååh <3 Känner igen det där så mycket 🙁 Har panik över att det är mitt sista ponnyår och vill att han ska få glänsa på tävlingsbanorna med någon annan, men bara tanken på att sälja honom alltså.. Värsta någonsin

  3. Åååååh <3 Känner igen det där så mycket 🙁 Har panik över att det är mitt sista ponnyår och vill att han ska få glänsa på tävlingsbanorna med någon annan, men bara tanken på att sälja honom alltså.. Värsta någonsin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *