Sun goes down

Har bara några bilder kvar att visa på Tuva från när vi fotade nu, vill verkligen fota mer porträtt så himla roligt! 

Nu ska jag endast jobba 2 dagar till sen har jag hela 4 dagars ledighet!!! Längsta ledigheten i sträck denna sommarn<3 Ska ju som sagt till Big slap i helgen för jag fick ledigt av jobbet för skulle egentligen jobbat fre-sön. Men fixade det och är sååå himla taggad, asså festival är bland det bästa, och den line-upen<3

I helgen har jag varit hemma själv så Linnea har bott hos mig, hittat på massa skit och sen igår tog vi en spontanare till Ullared haha! Lördagskväll så sa jag bara att vi måste till Ullared och sen bara ja men vi åker imon!! Så var uppe halv 6 och körde 6 härifrån och var där halv 9 ungefär. Shoppade massor, mycket pengar brändes 🙂 Men är supernöjd och de var så roligt, var så längesen jag var på Ullared, älskar det! Och jag och Linnea är alltid bäst på spontana saker seriöst haha, så måste göra fler såna spontana trips. Ni kanske vill se vad jag köpte här på bloggen? Är himla massa så måste göra en video isåfall men haha, det var längesen. Gjorde alltid det förr, hauls osv, men känner mig inte så taggad på att spela in mig själv längre haha, får väl se. Kan kanske visa vissa saker jag köpte iallafall.
Annars har jag bara jobbat idag och jobbar imon, men det är de korta passen så det är skönt. Ska nog sen till Felicia och hon ska klippa min lugg haha. Ska försöka boka tid för naglarna denna veckan också innan Big slap.. jaja hoppas ni har det bra så hörs vi snart igen xx

38 reaktioner till “Sun goes down”

  1. Jättefina bilder! Underbart att ditt jobb kunde ge dig så lång ledighet att du kunde uppleva festivalen. Hoppas att du kommer att ha det trevligt 😀
    Sv; åh tusen tack!

  2. Hej! Du jag hade behövt få din hjälp med en sak kring kodning, har du tid? Du är rätt bra på det och nu kan jag verkligen inte förstå vad jag gör för fel..
    Det handlar om infinte scroll. Det fungerar inte på startsidan då ca 20 inlägg visas och sedan upprepas samma inlägg igen… Katergorisidan och arkivsidan fungerar som det ska. Har du något tips?
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *