Sista solnedgången

Tog dessa bilder på sista solnedgången endast någon timme innan vi lämnade hotellet, var så himla ledsen för ville verkligen inte åka hem haha. Men hoppas vi ska dit någon gång igen, blir det säkert då vi alla älskade Aruba.
 
Idag var de jobb igen som gällde, 11.30-16.30. Gjorde seriöst världens godaste melonsallad, då vi har extrapris på sallader denna veckan. Så roligt för vi har ju massvis med recept och de har sagt till mig att jag får göra vad som typ, finns massa gott att välja på! Iallafall gjorde jag en pastasallad ceasar igår och idag en melonsallad och melonsalladen var sååå himla god! Ska göra den hemma så kan jag dela med mig av receptet sen. Åkte sen inom Kalle på vägen hem och gav honom ett äpple och pussade på honom. Kom hem och duschade och fixade mig snabbt för att sen åka på kalas, kom hem för någon halvtimme sen.
Imon ska jag jobba kassan 15-22.15, wiho, jättelängesen jag jobbade kassan nu och endast jobbat där några få gånger så kommer typ inte ihåg något, meeen får väl lösa de imon på något sätt haha. Tänkte kanske ut och fota (!!) på förmiddagen, har inte fotat på hela året typ?! Så blir ju intressant isåfall.. men är väldigt sugen på att fota, har nog aldrig varit ifrån kameran såhär länge. Hoppas ni har haft en bra tisdag så hörs vi imon, xx

26 reaktioner till “Sista solnedgången”

  1. Otroligt vackert!
    Alltid roligt att få göra olika sallader att prova på och absolut bästa när de smakar gott med 😀 ja dela gärna med dig!
    Resten av dagen verkade det som du hade fullt upp, men det är kul det också att dagarna flyger iväg och att du hittar på roligheter 🙂

  2. Så vacker solnedgång verkligen! Melonsalladen lät riktigt god och hoppas du kommer ut och hinner fota lite idag då!:)

  3. Vad underbart att kunna få göra så med sallader, det bästa som finns!
    Imorgon tänker jag göra en UNDERBART god sallad till mig och min karl 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *