Saknar paradiset

Lite blandade bilder som jag ej visat från Aruba aka paradiset, går seriöst inte en dag utan att jag tänker på hur mycket jag saknar detta, speciellt nu på sommaren när de ej är något sommarväder här. Btw så kommer det komma en Q&A om Aruba då jag fått massa frågor om resan, bara sådär 7 månader efter, menmen haha.
 
Kolla! Jag uppdaterar t.o.m dagen efter haha. Är ledig idag så ändå hunnit svara på kommentarer och redigera lite bilder. Min lillebror och jag var och kollade på Dumma mig 3 idag också, den var jättebra! Man blir aldrig för gammal för animerade filmer, eller Disney, bästa som finns ju! I förmiddags red vi ut en runda, Kalle var väldigt pigg och glad, han är inte alls sommartrött som han brukar vara haha.. skönt de. Han hade kliat sig väldigt mycket på ett ställe (sommareksem..) så fick duscha honom efter. Han var alldeles svullen där och de hade varat jättemycket, även var han jätteöm där, stackarn. Men han var nöjd efter en dusch. Imon är det jobb som gäller, dock har jag de korta tiderna denna veckan. Förra veckan stängde jag typ varje dag i delikatessen men denna veckan slutar jag tidigare, så skönt! Blir att rida imon efter jobbet sen får jag se vad jag hittar på. Hoppas ni har haft en bra dag xx

37 reaktioner till “Saknar paradiset”

    1. Åh tusen tack!! Ja det är en helt underbar plats asså, rekommenderar verkligen att åka dit om man får tillfälle! 🙂

  1. Men ååh, varar det? 🙁 Köp någon medicin kanske, var kan inte vara ett bra tecken? 🙁
    Det ser helt fantastiskt ut, så vackert 😀

  2. Så otroliga bilder! 😀 Och håller med om att man aldrig blir för gammal för animerade filmer eller Disney, hihi, älskar det! ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *