Min enhörning

Två bilder som jag fixade till ett projekt i mediaproduktion i skolan. Kalle fick bli en enhörning, hur söt? :’)
 
Hej allihopa! Uppdaterar som attan nu, kommit in i ett flow 😉 Idag har jag iallafall jobbat 09.30-16.30, sen kom jag hem och åkte upp till Kalle direkt och red ut en runda. Rider nästan alltid ut i halsring nu på sommaren, han äter en del ibland, och vissa gånger knappt något. Men han sköter sig alltid annars i halsring på sommaren, för då är han inte såååå hungrig som på våren när han inte går på bete haha. Kom hem för en timme sen ungefär och åt och nu sitter jag här. Imon är det jobb 11.30-16.30, lugn dag, så skönt. Ska sen på kalas tror jag, kanske hittar på något med Linnea annars, eller så gör jag de efter, får se helt enkelt. Hoppas ni har haft en bra måndag! xx

47 reaktioner till “Min enhörning”

  1. Fantastiska bilder och vad härligt att vara inne i ett sådant bloggflow <3
    Åh, jag tycker att det är synd att du inte gillar avokado, just eftersom att det är så himla smidigt – jag använder avokado istället för smör eller andra pålägg på mackor 😀 Men det finns ju massa andra goda grejer här i världen 😀

    1. Tusen tack!! :’)Ja precis, tycker oxå det är synd haha 😉 Ja de finns de absolut, äter nästan allt annars haha 🙂

    1. Men åh tusen tack fina du!! :’)) Finns massa tips under Photoshop och fototips haha 😉 Om du vill att jag ska skriva om något speciellt bara säg till!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *