Golden hour

Kolla så fin ljus dåå

Blev ingen bloggning igår då jag först jobbade sen var det direkt hem och fixa sig och planera vart vi skulle ut. Blev i Karlshamn sen ändå, på &Vin, det var jätteroligt och avslutades sen med efterfest hos Moa. Idag ska vi ha födelsedagskalas för mig, fyller år på torsdag. Så det blir mys. Imon ska jag först jobba sen fixa fransarna sen träffa Tuva för att plocka jordgubbar wiho, avslutas med ostkväll sen, så gott! Hoppas ni har haft en bra helg xx

41 reaktioner till “Golden hour”

  1. Du fångar ljus och stämning på landet här. Närhet och distans. Sköna bilder. Fick syn på din blogg i diskussionen om mjölk hos Ljuva Julia. Mjölk ger mig ljuva vibbar från avlägsen barndom 🙂
    Elliington

  2. Heej! Nu har jag lottat ut vem som blev Veckans bloggläsare på min blogg, så in och kika om det blev du! Om inte, var gärna med igen (: Kraam!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *