B/W Kalle

Min fina i onsdags<3
 
Hela denna helgen blir det jobb, börjar 13.00 idag till 19.30. Men sen nästa vecka jobbar jag inte (ish haha), så ska hitta på några saker då. Min schema är ju egentligen slut (jobbade sommaren) men har fått några tider till sen efter nästa vecka, och kanske några nästa vecka också haha. Ska nu äta frukost och kolla lite Friends sen kanske upp och kolla till Kalle, på söndag tar vi hem dem från sommarbetet, ska ändå bli skönt. Annars har de väl inte hänt något speciellt så, har jobbat bara. Hoppas ni har det bra xx

25 reaktioner till “B/W Kalle”

  1. Härligt att han kunnat vara på bete så pass länge! 😀 Vi har kämpat för att få maten att räcka men nu får vi stödfodra med hö..

  2. Nu drar sommaren ihop sig till final. Än tror jag det kan bli fina dagar och kvällar. Visst väntar vi lite på en liten värmebölja! Kanske det blir brittsommar. Att få hem hästarna från sommarbetet – är det lite som att börja skolan igen efter sommarlovet? Lite obekvämt med allt som måste göras, men ändå skönt att komma igång. Med lite inrutad tillvaro igen? Och vissa dagar med guldkant även då. Kan det vara så?
    Ellington

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *