I de sista solstrålarna

Kände att jag inte bara kunde blogga om Aruba, så tog med kameran upp till stallet idag för att fota Kalle i solens sista strålar. Kan säga att han inte var så taggad på att bli fotad idag och posa haha, sen var Zaki ivägen hela tiden. Men slänger in några bilder när han inte har öronen framåt (vår struggle) ändå för de var så fint ljus.
 
Fredag wiiihoooo. Har haft en jättelugnt fredag, välbehövligt. Idag är det en vecka sen vi kom hem från Aruba :((( Gråter vill tillbaka haha. Har fått en del frågor om Aruba oxå.. så tänkte kanske svara på dem i ett inlägg. Undrar ni något annat om Aruba så är det bara att fråga!! Om vad man kan göra eller var vi bodde eller vad som helst! Ridit ut med Kalle idag oxå, hade Alice på Donna med mig. Dock riiiiktigt halt och två väldigt pigga hästar haha, de halkade en del. Hoppas isen försvinner nu så man kan ut och galoppera lååångt. Imon ska jag jobba, skulle egentligen bara jobba 18-21 (som knappt är värt haha), men ska nu jobba 17-stängning (02 typ), så de blir lite mer av det, bara bra!! Money I need. Hoppas ni kommer ha en bra helg, xx

22 reaktioner till “I de sista solstrålarna”

 1. Sånna fantastiska bilder! Jag tror verkligen att du och min lillasyster hade kunnat hitta på något kul tillsammans. Hon älskar också att fota och älskar hästar =)

 2. jag har en massa frågor om Aruba 😀
  – vilket hotell bodde ni på?
  – vid vilken strand bodde ni? vad tyckte du om den?
  – var du på eagle beach? hur var den?
  – helhetsintryck av Aruba?
  – var det dyrt där?
  – någon bra shopping?
  – hur är människorna på Aruba?
  – jobbigt med flygresa 11 timmar? hur är flyget, är det större och bättre än vanliga charterflygplan?
  – kändes Aruba som ett tryggt ställe?
  – hur mycket kostade resan?
  Sorry för tusen frågor haha men Aruba är verkliga min drömresa men eftersom den är så dyr så vill jag vara säker haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *