A outfit in the sunset

En outfit från en kväll i Aruba, Isak var min personliga fotograf där, han har faktiskt lärt sig ett och annat nu. Jumpsuiten är ifrån Forever21 och jag ääälskar den, såå himla fin! Halsbandet/chockern är också ifrån Forever21.
 
Har dragit på mig en förkylning nu efter resan, när man reser hem från ett varmt land och ska flyga i 11h är det lätt att man blir förkyld. Så har stannat hemma från skolan idag och råkade sova jääättelänge haha. Stack sen upp till stallet och red Kalle, var mer än död på hemvägen så trött i kroppen haha. Han var jätteduktig iallafall och det var sååå kallt, flera minus.
Nu har jag bäddat ner mig i ett täcke i soffan och satt på bästa Friends. Har ätit en supergod kolakladdkaka som jag gjorde igår då det var kladdkakans dag. Resten av kvällen ska jag göra lite skolarbete, redigera lite bilder och kolla på HTGAWM. Hoppas ni har haft en bra tisdag xx

34 reaktioner till “A outfit in the sunset”

 1. Så vackert med solen, och du såklart 😉
  Flög 19h hem förra veckan från 37 grader, gissa om jag också är död… Krya på dig!
  Kram <3

 2. Krya på dej! Blev också förkyld nu i samband med resa, dock på ditvägen. 🙂 Tur att det var en väldigt bra resa, så att det blev värt det iaf.
  Alltså, jumpsuiten! Älskar mönstret.

 3. Så himla fin jumpsuit! 🙂
  Och vad jobbigt att vara förkyld, har också dragit på mig en förkylning, så får hoppas att vi båda blir friska snart 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *