Flower pictures – before/after

Lite före/efter bilder på några av årets blombilder än så länge, kommer fota mer blommor, kan jag lova haha 😉

Tidinställt inlägg då jag troligtvis springer runt på jobbet just nu! Red Kalle idag i ridhuset, hoppade lite i halsring och han var mycket duktig fast de var flera månader sen vi red där i halsring. Vi hörs imon!! Helg äntligen eller inte då jag jobbar hela :’)

66 reaktioner till “Flower pictures – before/after”

    1. Åh tusen tack finis! :’) ♥ Jag jobbar på restaurang, både som servis och diskare för tillfället men ska sluta med disken så det bara blir servis 🙂

  1. Du är så himla duktig, stor och fin skillnad på bilderna 🙂
    sv: tack fina du, vad glad jag blir <3 fortsätt gärna med det 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *