Aruba it is!!

Nu ääääntligen ska vi till Aruba! Om ni följde min blogg för 2 år sen ungefär så kanske ni vet att jag skrev ett inlägg om Aruba, att vi skulle dit med mina kusiner. Men tyvärr fick de förhinder så vi stack till Dubai istället, vilket var amazing. Sen förra året på höstlovet var jag, Ebba och Hilde i London, vilket också var amazing!! Och nu äntligen detta höstlovet ska vi till Aruba <3 Är så himla taggad, en av mina drömresor omg <3 Kommer bli helt amazing då vi bor på Tamarijn som ligger på stranden, man bor alltså på stranden. Så när man öppnar dörren är det sand, omg hur lovely!! Ja är som sagt sååå taggad och längtar massor, ska ta miljoner bilder!! Några av mina läsare som har varit i Karibien eller Aruba?
 
Kollar just nu på fotbollen. Skulle ju egentligen jobba ikväll men de ringde mig och sa att de inte behövde mig för det var knappt några bokningar och typ inget folk eftersom det har regnat hela dagen. Så börjar någon timme tidigare istället både fre och lör. Imon är det sista dagen att ta ut hästarna på morgonen ska bli sååå skönt att sova på torsdag haha. Ni fattar inte hur icke morgonmänniska jag är, helt sjukt :’) 

23 reaktioner till “Aruba it is!!”

  1. Jag har varit på tio olika öar i Karibien, bland annat Aruba! 🙂 Aruba är jättevackert och vattnet är lika turkost som i en pool! 🙂

  2. Åååh, vill också resa! Men har ju bott i Barcelona i vinter så får spara pengar nu inför någon solig semester till hösten kanske 😀 eller i vinter 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *